İKRA-DER: MESCİDİ AKSA KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yayınlamış olduğu basın açıklamasında Siyonist İsrail’in Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’yı işgal etmesine tepki gösterdi.

İKRA-DER: MESCİDİ AKSA KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR
06 Kasım 2014 - 11:26

ŞANLIURFA- Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Siverek İkra-Der) yayınlamış olduğu basın açıklamasında, İsrail’in çeşitli bahanelerle Mescid-i Aksa’yı ibadete kapatarak Müslümanların ilk kıblesi olan mescid-i Aksa’ya İsrail askerlerinin necis postalları ile girmesine tepki gösterdi.

Dernek başkanı Mühiddin Akay imzasıyla yayımlanan mesajda, bir İsraillinin öldürülmesini bahane eden İsrail’in, Mescid-i Aksa'yı Müslümanlara kapatması ve İsrail askerlerinin necis postalları ile mescide girmesine tepki gösterilerek, “Mescid-i Aksa İslam ümmetinin haremi ve kırmızı çizgisidir. Müslümanların izzeti ve haysiyetidir. Siyonist İsrail Mescidi Aksa’ya hâkim olmadan Filistin’e hâkim olamayacağının farkındadır. Bu sebep çeşitli sinsi oyunlarla Mescid-i Aksa’yı ele gerçirmek ve yıkmak için çalışmaktadır. Müslümanların kendi aralarındaki mücadeleleri İsrail’in amacına ulaşmasına hizmet etmekten başka bir şey değildir.

Bu nedenle izzet sahibi Müslümanları acilen kendi aralarındaki husumetlere son vererek İsrail’e karşı tepkilerini ortaya koymaya ve Mescid-i Aksa'yı sahiplenmeye davet ediyoruz.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2922 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı