İlçe İnsan Hakları Heyeti İlçe Genelinde Denetimde Bulundu.

Mehmet SEZGİN / SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ilçe insan hakları kurulu üyeleri Kaymakam Kemal Yıldız başkanlığında ilçe belediye başkanı Ali Murat Bucak ile diğer üyelerden oluşan

İlçe İnsan Hakları Heyeti İlçe Genelinde Denetimde Bulundu.
13 Şubat 2008 - 16:38
11 kişilik heyet üyeleri başta sağlık ocakların özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi ile polis ve jandarmaya ait nezarethaneleri denetlendi.     Komisyon üyeleri İlçede bulunan   2 ve 3 nolu sağlık ocaklarında yaptıkları denetimlerde  sağlık ocaklarının kirli ve harap halde olduğunu  tespit ederek  sağlık ocaklarının daha sağlıklı olması için  rapor tuttular.1 nolu sağlık ocağında yapılan denetimlerde bu sağlık ocağına üyeler temizliğinden dolayı tam not verdi. İlçe jandarma komutanlığının nezarethanesinin standartlara uygun olduğu ancak buna karşın özellikle çarşı polis karakolu nezarethanesinin standartlara uygun olmadığı heyet üyeleri tarafından incelenip rapor tutuldu.
    İlçe insan hakları  kurulu başkanı Kaymakam Kemal Yıldız  yaptığı açıklamada şöyle dedi’’Bazı sağlık ocaklarımız  çok kirli  buraların  temiz ve sağlıklı bir ortama kavuşması için çalışmalar yapacağız. İlçenin muhtelif bölgelerine ilçe insan hakları şikayet kutuları koyup vatandaşların bu kutulara yapacakları şikayetleri değerlendireceğiz denetimlerimizde tuttuğumuz raporları il insan hakları  kuruluna göndereceğiz’’dedi.

Bu haber 2132 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması