İş yeri sular altında kalan esnaf ŞUSKİ'den şikayetçi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ŞUSKİ’ye ait su borusunun patlaması sonucu iş yerini su basan iş yeri sahibi muhatap bulamıyor.

İş yeri sular altında kalan esnaf ŞUSKİ'den şikayetçi
24 Şubat 2021 - 12:20


İlçenin Camikebir mahallesinde ŞUSKİ’ye ait içme şebekesi borusunun patlaması sonucu iş yerini su basan spor salonu işletmecisi aletlerinin ve iş yerinin zararının giderilmesini istedi ancak ŞUSKİ’ye yaptığı müracaatlar sonuçsuz kalınca mahkemenin yolunu tuttu.


İşletme sahibi Özkan Tazefidan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Camikebir mahallesinde spor salonum var. Sabah iş yerini açmaya geldiğimizde iş yerini tamamen su basmıştı. Cadde üzerinde bulunan içme şebekesi borusunun patlaması sonucu iş yerime su akmıştı. İtfaiye dairesini aradık kendileri itfaiye eri yollayarak hasar tespiti yaptılar. Tutanak tuttuktan sonra iş yerimde 7 adet koşu bandı, 1 adet salon tipi klima ve 400 m2 parke iş yerini basan sudan dolayı hasar gördüğü tespit edildi ancak daha sonra Şanlıurfa’dan gelen görevliler konunun kendileri ile alakalı olmadıklarını beyan ederek gittiler. Şuanda iş yerimde 60 bin TL civarı bir zarar var ama ben konu hakkında muhatap bulamıyorum. Görüntüleri ve tutukları tutanaklarla beraber mahkemeye başvurdum şuanda iş yerimi tadilatını mahkeme süreci olduğundan dolayı yapamıyorum. Müşterilerim salonun tahribatlı olması nedeni ile salona bile gelmiyor." dedi.


Haber Merkezi

Bu haber 5035 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı