JANDARMADAN ZEHİR TACİRLERİNE DARBE

Mehmet SEZGİN/ SİVEREK
Şanlıurfa’nın Siverek ilçe jandarma timleri yaptıkları yol denetimlerinde bir yolcu otobüsü diğeri özel oto da olmak üzere

JANDARMADAN ZEHİR TACİRLERİNE DARBE
14 Aralık 2007 - 22:46
toplam 15.kilo 490 gram toz ve Kubar esrar ele geçirdiler.     Edinilen bilgilere göre Diyarbakır istikametinden gelip Şanlıurfa istikametine gitmekte olan 21 FY 555 plakalı yolcu otobüsünde yapılan bagaj aramasında otobüste yolcu olarak bulunan  Murat Dağ isimli şahsa ait eşyaları arasında gizlenmiş 2. kilo 100 gram Kubar  700 gram toz esrar ele geçirildi.
     Aynı araçta yolcu olarak bulunan Sait Tekin isimli şahsın eşyaları arasında ise 6 kilo 450 gram Kubar esrar ele geçirildi.
     Uyuşturucu maddelerle ilgili iki şahıs gözlem altına alınırken  aynı kontrol noktasında  Diyarbakır istikametinden gelip Şanlıurfa istikametine gitmekte olan Bilal Aydın yönetiminde ki 07 EM 953 plakalı binek otoda yapılan aramada 6 kilo 240 gram  Kubar esrar ele geçirildi.Araç sürücüsü Murat Aydın ile araçta bulunan  Orhan Uyar,Mehmet Yıldız isimli şahıslar gözlem altına alındı.Her iki araçta gözlem altına alınan şahısların sorgularının ardından adli makamlara sevk edilecekleri belirtildi.
   Her iki araçta toplam 14 kilo 790 gram Kubar  700 gram toz esrar ele geçirildiği. Jandarma timleri uyuşturucu tacirlerine göz aştırmayacaklarını aramalara devam edileceği belirtildi.

Bu haber 2876 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü