KALABALIĞA ZAFER İŞARETİ YAPTI, LİNÇTEN ZOR KURTULDU

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA'da, MHP ve Ülkü Ocağı tarafından düzenlenen yürüyüşe katılan yaklaşık 5 bin kişi terörü lanetledi. Yürüyüş sırasında hemşire olduğu belirtilen 28 yaşındaki Arife Cirit, kalabalığa

KALABALIĞA ZAFER İŞARETİ YAPTI, LİNÇTEN ZOR KURTULDU
24 Ekim 2007 - 11:56
zafer işareti yapınca linç edilmek istendi. Cirit, polislerce kurtarıldı.

Terörü tepki için düzenlenen yürüyüşe, MHP'li yöneticiler, üniversite, lise ve ilköğretim okulu öğrencileri ile vatandaşlar katıldı. İkindi namazının ardından kutsal olduğuna inanılan Balıklıgöl yanındaki Dergah Camii önünde toplanan yaklaşık 5 bin kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla terör örgütü aleyhine sloganlar atarak, yürüyüşe geçti. Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan yürüyüşe bazı vatandaşlar da ev ve iş yerlerinden alkışlarla destek verdi.
Slogan atarak yürüyen grup Atatürk Bulvarı üzerindeki Emirgan Çay Bahçesi önünden geçerken, buradaki otobüs durağında bekleyen ve hemşire olduğu öğrenilen Arife Cirit, kabalığa doğru zafer işareti yaptı. Grup işareti görünce ortalık bir anda karıştı. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüş yapan binlerce kişi, zafer işareti yapan kadının üzerine doğru koştu. Cirit, polis ve vatandaşların araya girmesiyle linç edilmekten güçlükle kurtarıldı. Emirgan Çay Bahçesi’ne götürülen Arife Cirit, polis yeleği giydirilerek Terörle Mücadele Şubesi2ne götürüldü.
2 kilometreyi bulan yürüyüş Abide Kavşağı'na gelinmesinin ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Bu haber 3425 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu