Kameralı Kanal Açma

Kanalizasyon tıkanmasının birçok nedeni vardır.. Açma işlemini teknolojik aletler ve uzman çalışanlarımız ile normal işlemden çok daha kısa sürede yaptırabilirsiniz.

Kameralı Kanal Açma
09 Aralık 2015 - 09:36

Kameralı kanal açma işlemleri  % 100’ünün teknolojik destek ve uzman ekipler aracılığıyla yapılması zorunlu olan bir işlemdir. Gerek zamandan gerek maddi yönden tasarruf etmek isteyen herkesin de artık bu işlemlerin modern teknoloji haricinde ki hiçbir yöntemle çözülemeyeceğini görmüşlerdir. Kanalizasyon boruları kronikleşen ve çoğu hatanın insanın payı olduğu sorunlardan ötürü belli belirsiz zamanlarda aniden tıkanıklık gösterebilmektedir.

İster devlet kuruluşları ister sivil toplum kuruluşları isterse medyanın yönlendirmesi olsun hiçbir işe yaramamış insanımız yine bilinçsizce kanal borularına önüne gelen her şeyi göndermek suretiyle boruların tıkanmasına olanak sağlamıştır. Kameralı kanal açma işlemleri sayesinde artık bu kronik sorun kronik olmaktan çıkma aşamasına geçmiştir. Evimizden işyerimizden ve sanayi kuruluşlarından gönderilen katı cisimler sonucu kanal boruları belirli hassas noktalarda tıkanıklık sorunu göstermektedir. Bu sorun gün yüzüne çıktığı zaman pis su ve pis suyun getirdiği pis hava ile salgın hastalıklar bizlerin başına dert olmakta ve hayatı içinden çıkılmaz hale sokmaktadır.

Kameralı kanal açma işlemlerinden evvel yapılan sıradan uygulama ve yöntemler ile sorun çözülememiş günlerce haftalarca en işlek caddeler trafiğe ve insana kapatılmış evlerimizde işyerlerimizde günlerce rahat edemez hale gelmiş bu da işyerlerinde maddi manevi kayıplara yol açarken evlerimizde ise günlük hayatı felç etme noktasına getirmiştir. Kameralı kanal açma işlemleri tüm bu aksaklıkları düzeltmek için geliştirilen bir işlemdir. Tıkalı olan borunun hemen açılması hiç şüphe yok ki herkesin yararına ve çıkarına olacaktır. Kameralı kanal açma işlemlerinin sıradan yöntemler ile yapılamayacağını gören ve sorunu her açıdan geniş perspektifle değerlendiren kurumsal firmamız en sonunda gerekli teknoloji ve işin ehli ekipleri gerekli seminer ve tatbikatlı testlerden geçirerek firmaya kazandırmıştır.

Kameralı kanal açma işlemini özel olarak üretilen kameralı robot ve kanal açıcı robotumuz ile elimizi pis suya değdirmeden hallederiz. Kameralı kanal açma işlemini öncelikle kameralı robotumuzu kanal borularına gönderip buradan anında görüntüleri merkezi bilgisayarımıza aktararak başlatmış oluruz. Kameralı kanal açma işleminin son aşamasında gelen görüntülerden sorun tespit edilerek uzman elemanlarımızın kontrolünde tıkalı bölgeye kuvvetli su pompalayarak sorunu çözeriz.


 


Bu haber 3358 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem