Karagül, “Askeri ile Polisi ile Herkes Devletini Koruyor”

Darbe teşebbüsüne tepki amacıyla Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan halka seslenen Siverek Kaymakamı Vural Karagül, “Askeri ile polisi ile herkes devletini korumaya çalışıyor” dedi.

Karagül, “Askeri ile Polisi ile Herkes Devletini Koruyor”
16 Temmuz 2016 - 08:08





FETÖ terör örgütüne mensup “Yurtta Sulh Konseyi” isimli grup tarafından gerçekleştirilen darbe teşebbüsüne tepki amacıyla Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan halka seslenen Siverek Kaymakamı Vural Karagül, “Bu hepimizin sorunu, bu devletimizin bekası sorunu, buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. İnşallah devletimizi hep beraber savunacağız. Herkes ulaşabildiği kadar kişiye ulaşsın. Hangi herhangi illegal grup olursa olsun, kendi kafasına göre hareket eden hiç kimseye bu devlet temsil olmayacak. Bu yüzden vatandaşlarımız ulaşabildiğimiz kadar kişiye ulaşalım, herkes buyursunlar gelsinler, devletimizin yanında olsunlar”

Siverek Adliyesinin bir grup tarafından işgal edildiği söylentilerini yalanlayan Karagül, “Siverek’imiz de bir sıkıntı yok, askeri ile polisi ile herkes devletini korumaya çalışıyor. Bizde vatandaş olarak sizden beklentimiz devletimizi korumanızdır”

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2908 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek