Karagül'ün 29 Ekim Mesajı

Karagül'ün 29 Ekim Mesajı

Karagül'ün 29 Ekim Mesajı
28 Ekim 2016 - 07:07

Karagül'ün 29 Ekim Mesajı




Asırlarca hür ve bağımsız yaşamış Türk Milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşını kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 93’üncü onur yılını kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Türk Milletinin bağımsızlık konusundaki azim ve kararlılığı sayesinde kazanılan Kurtuluş savaşımız, millet ve bayrak sevgisini millî irade kavramına dönüştürerek, Türk toplumuna millet olma şuurunu kazandıran onurlu bir mücadeledir.

Bugün 93’üncü yılını coşkuyla kutladığımız Cumhuriyetimiz, savaştan çıkmış, yokluklar içindeki bir milletin, bağımsızlığı uğruna nasıl mücadele verebildiğinin en güzel göstergesidir.

Atamızın en büyük eserim dediği ve bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyetini yüceltmek, bölgesinde lider bir ülke yaratmak bizlerin boyun borcudur.

Ekonomik sorunlarını çözmüş, işsizliğin olmadığı, eğitim ve refah düzeyinin yüksek olduğu bir toplumda yaşama ideali her daim itici gücümüz olmalıdır. Bu hedefi gerçekleştirmek için hepimize çok önemli görevler düşmektedir.

Çok çalışmalı, çok üretmeli, tüm enerjimizi ülkemizin kalkınması ve refahı için kullanmalı, toplumun huzurunu bozan hiçbir harekete meydan vermemeliyiz.

Daha kalkınmış bir Siverek için el ele, gönül gönüle iş birliği ve dayanışma içinde Cumhuriyetimizi daha aydınlık yarınlara taşımamız gerekmektedir.

Her yanı işgal edilmiş vatan topraklarında, adeta yoktan var edilen modern Türkiye Cumhuriyetini, aynı şevk ve heyecanla sonsuza kadar yaşatacağız.

Son aylarda ülke olarak derin bir üzüntüye boğulduğumuz terör olaylarında şehadet şerbetini içen yiğit neferlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93’üncü yıldönümünde, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm şehitlerimizin ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Dr.Vural Karagül Siverek Kaymakamı


Bu haber 2188 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek