KARAHAN ASKON'U ZİYARET ETTİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin’i ziyaret ederek destek istedi.

KARAHAN ASKON'U ZİYARET ETTİ
19 Mart 2015 - 09:42

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Yaklaşan seçimler öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam eden aday adayı Karahan, son ziyaretini Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Şanlıurfa şubesine gerçekleştirdi.

ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin’i makamında ziyaret eden İş Adamı Karahan, Şanlıurfa için projelerinin olduğunu ve kısmet olursa milletvekili olarak önce Şanlıurfa’ya sonra Türkiye’ye hizmet edeceğini söyledi. STK’lar, dernekler ve meslek odalarının toplumun olmazsa olmazları olduğunu dile getiren Karahan, “Ülkemizin problemlerini, şehrimizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın şikayetlerini ele alan ve bunların çözümünde büyük önem arz eden bu kuruluşlarımızın her zaman desteklenmesinden yanayım. Ülkemizin kalkınmasında bu kuruluşlarımızın katkısı yadsınamaz. Şanlıurfamızın geleceği adına, üzerime düşen sorumlulukların bilincindeyim. Bu sorumlulukları yerine getirebilmek ve şehrimizin gelişimini sürdürebilmek için hepimiz gönül birlikteliği içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir” şeklinde konuştu. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren ASKON Şube Başkanı Orhan Şahin ise, Karahan’ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Merkezi


Bu haber 3892 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü