KARAHAN: MEMLEKETİME HİZMET ETMEK İSTİYORUM

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, bu önemli görevin kendisine verilmesi durumunda memleketine hizmet etmek istediğini söyledi.

KARAHAN: MEMLEKETİME HİZMET ETMEK İSTİYORUM
29 Mart 2015 - 11:19



7 Haziran’da yapılacak seçimler için AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olan İş Adamı Şerdil Karahan, yaptığı açıklamada, “Allah’ın izni ile ülkeme, memleketime ve milletime hizmet etmek istiyorum” dedi.

Karahan, 2002 yılından bu güne kadar girdiği her seçimde halkın takdirini alarak tek başına iktidar olan AK Parti’nin yaptığı hizmet ve yatırımlar ile halkın gönlünde yer edindiğini vurgulayarak, devam eden hizmet ve yatırım kervanında yer almak için yola çıktığını ifade etti. Karahan, konuşmasında, “Halkımızın gönlünde taht kurmuş birçok yenilik ve değişimi sağlamış partimiz milletimizin refah ve özgürlüğü için mücadele ediyor. Partimizin kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bu kutlu yolculukta Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde bu yola baş koydum. Allah’ın izni ile ülkeme, memleketime ve milletime hizmet etmek istiyorum” diye ifade etti.

Gelişmiş ve mutlu bir Şanlıurfa için var gücü ile çalışacağını söyleyen AK Parti aday adayı Şerdil Karahan, “Memleketim Urfa’ya hizmet etmek istiyorum. Zengin, daha mutlu bir Şanlıurfa için var gücümle çalışacağım. Daha çok aş, daha çok iş olanağına sahip bir Şanlıurfa hayalim var. Benim en büyük arzum, bugüne kadar edindiğim bilgi ve tecrübeleri Şanlıurfa’nın hizmetine sunmak” diye

konuştu. Karahan, açıklamasını herkese hayırlı pazarlar dileyerek tamamladı.


Bu haber 2443 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem