KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANINDAN ADAG VAKFINA ZİYARET

Doc. Dr. Suleyman YILMAZ ADAG Vakfi Sanlurfa Sube BaskaniKaraköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Başkan Yardımcısı Ömer Göçebeler ve Av. Bedri Özel, ADAG Vakfı Şanlıurfa Şubesini

KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANINDAN ADAG VAKFINA ZİYARET
01 Mart 2010 - 15:49
ziyaret ettiler. Ziyarette, ADAG Vakfından Şube Başkanı Doç. Dr. Süleyman Yılmaz ve vakıf mensuplarından Doç. Dr. Mustafa Zerin, Yrd. Doç. Dr. M. Sena Ekici, Yrd. Doç. Dr. M. Sait Şahinalp, Uzman Kadri Önemli, Yrd. Doç. Dr. Veysi Günal, Yrd. Doç. Dr. Ömer Çelik, Okutman Şehmuz Rüzgar, Daire Başkanı Veysi Akmeşe, Doç. Dr. Mustafa Ekinci hazır bulundu. Vakıf temsilcisi Doç. Dr. Süleyman Yılmaz, Başkan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Karaköprü Belediye Başkanı Çiftçi, ADAG Vakfı mensuplarıyla tanışmaktan memnun olduğunu belirterek, Karaköprü Beldesi ile ilgili mevcut sorunları, yapacakları projeleri dile getirdi. Günlük siyasetten, özellikle demokratik açılım ve Alevi açılımı değerlendirildi. Yrd. Doç. Dr. Levent Bilgi’nin Doğu ve Güneydoğu’daki yaşantıyı anlatan yeni yayınlanmış romanı “Rojin” isimli eseri Başkan Çiftçi’ye takdim edildi. Vakıf Temsilcisi Doç. Dr. Süleyman Yılmaz, “Feodalite Ekseninde Törelerimiz ve İslam” konulu çalışmada Karaköprü Belediyesi ve Şanlıurfa Belediyesi’nden gördükleri ilgi ve destekten memnun olduklarını, bu desteğin Nisan ayında sunmayı düşündükleri “Sokaktaki Çocuklar ve Toplumsal Duyarlık Refleksinin Geliştirilmesi” etkinliğinde de görmek istediğini ifade etti. Ayrıca Karaköprü Belediyesi’nin ihyiyaç dile getirmesi durumunda ADAG Vakfı mensupları olarak her türlü katkıya hazır olduklarını belirti.
Karşılıklı yeniden görüşebilme ve başarı dilekleriyle heyetler vedalaştılar.











Bu haber 1846 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi