KENTSEL DÖNÜŞÜM İLK ETAPTA: ŞİRİNKUYU, SELİMPINAR VE ESKİ MAHALLELERDE

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçe Belediyesince ilk etapta İlçenin Selimpınar Mahallesinde hayata geçirilmesi

KENTSEL DÖNÜŞÜM İLK ETAPTA: ŞİRİNKUYU, SELİMPINAR VE ESKİ MAHALLELERDE
23 Kasım 2009 - 16:51
düşünülen kentsel dönüşüm ve gelişim toplantıları devam ediyor.
    
Geçtiğimiz günlerde ilçede Mimar, Mühendis ile Müteahhitlerle yapılan toplantının ardından, bu kez Belediye İmar ve Şehircilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda proje, bilim adamlarına sunuldu.
  
Yapılan toplantıya Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Yrd. Doç. Dr. Tolga Ünlü ile beraberindeki teknik ekip, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ile Belediye İmar ve Şehircilik Teknik Elamanları katıldı.
    
Toplantıda projenin uygulanacağı alanla ilgili slâyt sunumu yapıldı bilim adamlarının görüşü alındı.
       
Toplantı sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ali Murat Bucak "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinin, sağlıklı uygulanabilmesi amacıyla projeyi bilim adamlarıyla tartışıyoruz, onların fikirlerine başvuruyoruz, proje kente ilk kez uygulanacağı için titiz bir çalışma içindeyiz, projeyi ilk etapta Selimpınar mahallesinde uygulayacağız ardından Şirinkuyu ve diğer eski mahallerde hayata geçirmeye çalışacağız, tüm çabamız çağdaş ve yaşanılabilinir bir Siverek oluşturmaktır’’ dedi.
Bu haber 1943 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü