KIZ YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGA KANLI BİTTİ

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA'da, kız konusunda iki aile ve yakınları birbirlerine silah, bıçak, çekiç, taş ve sopalarla saldırdı. Kavgayı ayırmaya gelen polislere

KIZ YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGA KANLI BİTTİ
14 Aralık 2008 - 10:04
aldırmadan birbirine saldıran taraflar güçlükle engellenirken 2 kişi yaralandı, çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Kavga, saat 15.30 sıralarında Şeyh Maksut Mahallesi'nde başladı. Araları kız alıp- verme konusundan husumet bulunan Koçak ve Çoban aileleri arasında aynı nedenle tartışma çıktı.

Tartışma kısa süre sonra, iki ailenin mensup ve akrabalarının da karıştığı kavgaya dönüştü. Taş, sopa, bıçak ve silahlarla birbirine saldıran iki grup mahalleyi ‘savaş alanına' çevirdi. İhbar üzerine gelen çok sayıda polise rağmen birbirine kavgayı sürdüren kalabalık güçlükle engellendi. Bu sırada bazı kişiler evlerinin çatılarından hasımlarının üzerine tuğla ve briket attı.

Kavga sırasında 27 yaşındaki Ahmet Çoban tabanca ile 30 yaşındaki Mehmet Kaymak ise bıçak ve taş darbeleriyle yaralandı. 2 yaralı çağrılan ambulanslarla Şanlıurfa Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Yaklaşık 2 saat süren kavganın yaşandığı sokak polis ekipleri tarafından yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Çok sayıda kişi gözaltına alındı. Bu sırada gözaltına alınan yakınlarını gören bazı kişiler de, ellerine aldıkları taşlarla polis aracına saldırıp, yakınlarının götürülmesini engellemeye çalıştı. Kavganın devam etme ihtimaline karşı bölgede polis geniş güvenlik önlemi aldı.



Bu haber 2554 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş, Çocukların Bayramını Kutladı
Başkan Mehmet Kuş, Çocukların Bayramını Kutladı