Koçali Aymaz kütüphaneleri kentimize hayırlı olsun

​Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL-DER) tarafından kitap okuma alışkanlığı geliştirmek amacıyla kıraathanelerde kütüphane oluşturulacak.

Koçali Aymaz kütüphaneleri kentimize hayırlı olsun
19 Kasım 2020 - 16:48


Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde birçok önemli projeyi hayata geçiren Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL-DER), bir ilke daha imza attı.


SİVİL-DER boş zamanlarını kıraathanelerde geçiren vatandaşların okuma alışkanlıklarını geliştirmek amacıyla kütüphane kurma projesini hayata geçirdi. Proje ile birlikte iki kıraathanede kütüphane açılışı yapıldı.


Açılışa; Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İzol, Şanlıurfa Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Karadağ, SİVİL-DER Fahri Başkanı Koçali Aymaz, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Projeye katkı sunmak amacıyla, Başkan Yardımcısı İzol, Şanlıurfa Mali Müşavirler Odası Başkanı Karadağ ve vatandaşlar, kütüphaneye kitap bağışında bulundu.


Açılışta konuşan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İzol; "Bugün çok kıymetli Başkanımız Koçali Aymaz'ın başlattığı projeye katıldık. Başkanımızın gerçekten tek derdi, tek gayesi Siverek… Bizlerde bugün açılışa katıldık, projeyi gerçekleştirenlere teşekkür ediyoruz ve başkanımızı takdir ediyoruz." şeklinde konuştu.


Kütüphanelere SİVİL-DER Onursal Başkanı Koçali Aymaz’ın ismi verildi. (İLKHA)


Bu haber 4433 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem