KONUŞARAK ÖĞREN İNGİLİZCE GRAMER KURSU

Konuşarak Öğren İngilizce Gramer Kursu

KONUŞARAK ÖĞREN İNGİLİZCE GRAMER KURSU
09 Eylül 2015 - 08:58

İngilizce de en zorlu yerlerden biri gramer. Gramer yapısı öğrenildiği zaman ingilizce de çözülmüş olur. Bunun için konuşarak öğrenim çok önemli. İngilizce bilmek daha çok iş imkânınızın olması yanı sıra daha fazla insan, daha fazla kültür tanımanıza ve dünyada nerede olursanız olun iletişime geçebileceğiniz insanlar bulabilmenizi sağlar. İngilizce bilirseniz kendinizi ülkenizle sınırlamak yerine tüm dünya ile iletişim kurabilecek, kültürden, dinden veya ırktan arkadaş edinebilecek bir birey olarak görürsünüz. İngilizce bilmek bazı dil bilgisi esaslarına dayanır. Dil bilgisine karşılık olarak İngilizce’de grammar denir. ingilizce gramer bahsetmek istediğiniz zamana, anlatmak istediğiniz duruma göre değişiklikler göstermektedir. İngilizce dil bilgisi kuralları Türkçe dil bilgisi kurallarına göre daha nettir ve doğru söylediğimiz takdirde bir karışıklığa neden olmaz.

Bu bağlantıya tıklayarak İngilizcede en çok kullanılan kelimeler ve bunların Türkçe anlamlarını öğrenebilir İngilizce’yi öğrenmesi daha kolay bir dil haline getirebilirsiniz http://www.konusarakogren.com/blog/en-cok-kullanilan-ingilizce-kelimeler-ve-anlamlari/ . İngilizce’de ne kadar çok kelime bilirseniz İngilizce öğrenme açısından o kadar rahat olur. Çünkü yapacağınız tek şey bilmekte olduğunuz kelimeleri dil bilgisi kuralları dahilinde kullanmaktır. Ne kadar çok kelime bilirseniz karşı tarafı o kadar rahat anlarsınız ve daha kolay iletişime geçebilirsiniz. Örnek olarak bir yabancı size adres sorarsa ve siz bu yol üzerinden dümdüz devam edin karşınıza çıkacak demek isterseniz devam etmek fiilinin İngilizce anlamını bilmediğiniz takdirde diğer kelimeleri ve kullanacağınız İngilizce grameri bilseniz dahi bunlar pek bir şey ifade etmez. Çünkü İngilizce’de Türkçe gibi ne şekilde konuşursak konuşalım karşı taraf anlar mantığı yoktur.

Dünya üzerinde evrensel bir dil olarak kullanılması kabul görmüş olan İngilizce artık hepimiz için olmazsa olmazdır. Yabancı ülkelerin büyük bir çoğunluğunda İngilizce’ye önem verilir ve çoğu insan İngilizce bilir. Bu o insanların sizden daha akıllı veya daha zeki olduğunu göstermez. Onların eğitim sistemleri ve öğrenme şekillerinden kaynaklanan bazı farklılıklar nedeni ile İngilizce onlar için daha basit bir hal almış durumdadır. İngilizce öğrenimi görüyor veya İngilizce’yi belirli bir düzeyde biliyorsanız teknoloji ile birlikte hızla gelişmiş olan internet siteleri üzerinde İngilizce eğitimi üzerine iletişim kurabileceğiniz öğrenciler veya İngilizce bilen insanlar ile İngilizce’nizi geliştirmek adına bir etkileşim üzerine girebilirsiniz. İngilizce’nin evrensel bir dil olması bu dili bilmeniz durumunda sizi dünyanın her yerinde bulunabilecek bir insan yapabilir. Tatil planlarınızı yurt içi yapmak yerine yurt dışında tatil yapmayı tercih edebilirsiniz. İzlediğiniz altyazılı filmleri artık altyazı olmadan izleyebilirsiniz. Türkçe olarak arayıpta bulamadığınız bir bilgiyi İngilizce olarak bulabilirsiniz. İngilizce bilmek önemlidir. Bu konuyu ciddi olarak ele almalı halihazırda İngilizce eğitimi görüyorsanız bu şansınızı değerlendirmelisiniz. Günümüzde birçok vakıf üniversitesinde eğitim dili İngilizce’dir. Devlet üniversitelerinin bazı bölümlerine başlayabilmeniz için öncelikle İngilizce hazırlık sınavını başarı ile geçmeniz istenir. Mükemmel bir İngilizce bilmiyorsanız bile biraz bilmek hiç bilmemekten daha iyidir düşüncesi ile kendinize bir temel oluşturmalısınız.


Bu haber 3359 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış