Kopan Elektrik Telleri Bir Ev Ve İş Yerini Yaktı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kopan elektrik telleri, bir bakkal dükkânında ve bir evde yangının çıkmasına neden oldu.

Kopan Elektrik Telleri Bir Ev Ve İş Yerini Yaktı
07 Mayıs 2016 - 08:26

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Taşhan Mahallesi’nde fırtınadan dolayı mahalle içerisinden geçen elektrik telleri koptu. Kopan elektrik tellerinden dolayı bir ev ve işyerinde yangın çıktı. Yangın sonunda can kaybı yaşanmazken bir ev ve iş yerinde maddi hasar oluştu.

Mahalle sakinlerinin haber vermesi ile olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın diğer evlere sıçramadan söndürüldü.

Yangın sonunda bakkal dükkânı tamamen yanan işyeri sahibi Ramazan Yılmaz mahallelerindeki elektrik tellerinin deforme olduğunu, en hafif rüzgâr esmesinde tellerin birbirine değerek tehlike oluşturduğundan dert yandı. Yılmaz, yangın sonucunda zararının 15 bin TL civarı olduğunu belirterek yetkililerden mağduriyetinin giderilmesini istedi.

Mahalle sakinleri ise elektrik tellerinin eğri olmasından dolayı rüzgarda elektrik tellerinin birbirine dolandığını, tellerin iplerle taşlara bağlandığını belirterek, bu sebepten dolayı onlarca evin elektronik eşyasının yandığı en son yangın ile birlikte caminin ses sisteminin de zarar gördüğünü belirttiler.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 3329 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü