KULLANILMAYAN SAĞLIK OCAĞI LOJMANINA MAHALLE TEPKİLİ

MEHMET SEZGİN/SİVEREK
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Hayriye mahallesinde bulunan 1. Nolu sağlık ocağına ait sağlık lojmanları mahelle halkının korkulu rüyası oldu.Yıllarda beri atıl durumda bulunan ve kullanılmayan 2 katlı sağlık lojmanlarını sadece

KULLANILMAYAN SAĞLIK OCAĞI LOJMANINA MAHALLE TEPKİLİ
22 Ağustos 2007 - 15:59
 uçucu madde bağımlıları  kullanıyor.    Mahalle içinde bulunan lojmanların kullanılmadığı için kapıları ve pencerelerinin kırıldığını belirten mahalle sakini Mustafa Akçalı (30) yıllardır bu lojman atıl durumdadır, sürekli olarak tinercilerin bağrışmalarının geldiği  bu lojman sayesinde  akşam vakitlerinde kadın ve çocuklarımız sokağa çıkamıyor,   uçucu madde kullanarak kendilerinden geçen gençler mahalle halkını ve esnafı rahatsız ediyor, mahalle muhtarına defalarca durumumuzu anlattık bu güne kadar bir çözüm bulunmadığını belirtti.
    Hayriye mahallesi muhtarı İzzet Koyuncu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi. ( yazılı ve sözlü olarak ilçe kaymakamlığına müracaat ettik, fakat bu güne kadar ilgilenen olmadı. Bu sağlık lojmanlarına bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Dedi.

Bu haber 2697 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek