KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ YAĞMUR SEBEBİYLE ERTELENDİ

Siverek İkra-Der tarafından tarihi Siverek Kalesinde düzenlenecek olan Kutlu Doğum Etkinliği, dün akşamdan beri aralıksız devam eden yağışlardan dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ YAĞMUR SEBEBİYLE ERTELENDİ
10 Nisan 2011 - 08:49
Peygamber Sevdalıları platformu üyesi Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından tarihi Siverek Kalesinde Pazar günü saat 13.00’te düzenlenmesi planlanan kutlu doğum etkinliği dün akşamdan beri aralıksız devam eden yağışlardan dolayı ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi. İkra-Der sekreteri Mühittin Bakan tarafından yapılan açıklamada, “Siverek İkra-Der tarafından bugün saat 13.00’te Siverek Kalesinde düzenlenecek olan kutlu doğum etkinliği,  dün akşamdan beri aralıksız devam eden yağışlardan dolayı etkinliğe katılacak Müslüman kardeşlerimizin mağdur olmaması için ileri bir tarihe ertelenmiştir. Siverek Kalesinin üstü yağan yağmurlardan dolayı çamur deryasına dönüşmüştür. Her şeyde bir hayır vardır. Rabbim peygamber sevdalılarının ihlâslı çalışmalarını kabul buyursun inşaallah” dedi.

Etkinliğin iptal edilmesi vatandaşlara, belediye hoparlöründen, araçlarla mahalle mahalle gezerek sesli anonslarla ve internet sitelerinden duyuruldu. Etkinliğin ne zaman düzenleneceği ileriki günlerde belli olacağı belirtildi.
Siverek Gençlik Haber




 
Bu haber 2222 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü