Mehmet Emin Akıl'dan Örnek Davranış

  CHP MİLLETVEKİLİ ADAYINDAN ANLAMLI DAVRANIŞKANSERLİ ÜÇKARDEŞ İÇİN 10 BİN YTL YARDIMDA BULUNDU.Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan yaklaşık dört yıldır (Talasemi Majör)Akdeniz anemisi hastalığına yakalanan dört yılıdır ilik nakli bekleyen üç hasta kardeşe sağlık bakanlığının aracılığıyla getirilen yurt dışından getirilen nakil setlerle sağlıklı olan üç kardeşten alınacak iliklerle mayıs ayında Antalya Akdeniz Üniversitesinde ilik nakli yapılacaktı. Parasızlık yüzünden bu güne kadar ilik nakilleri yapılamayan Hakan(4)Serdar(8)Kader(

Mehmet Emin Akıl'dan Örnek Davranış
28 Haziran 2007 - 15:57
        Üç hasta kardeşe nakil yapılabilmesi için ailenin Akdeniz üniversitesinin onaylayacağı bir evi iki yılığına kiralaması ve iki yıl boyunca Antalya ilinde ikamet etmeleri gerekiyor. Kira bedeli ve 8 kişilik ailenin iki yılık masrafları için yaklaşık 40 bin YTL gerekiyordu.
      Siverek’te seçim çalışmalarının sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Şanlıurfa milletvekili adayı Mehmet Emin Akıl çocuklar için yardım kampanyası başlatan Siverek’i vilayet yapma ve kalkındırma Dernek başkanlığına yaptığı ziyaret sırasında dernek başkanı Koçali Aymaz CHP Milletvekili adayı Akıl’a çocukların durumun anlatıp, çocukların durumunu hakkında geniş bilgi içeren hazırladıkları CD Milletvekili adayı Akıl’a izletti.
   Çocukların hastalığı ve ailenin çaresizliği karşında duygulu anlar yaşayan Akıl’’Ailenin çaresizliğinden haberim yoktu sayın dernek başkanı Aymaz’ın verdiği bilgiler ve izlediğim CD beni duygulandırdı. Çocukların bir an önce sağlıklarına kavuşması için 10 YTL para yardımı ve gerekli manevi desteği sunacağım. Yaptığım yardımın seçim çalışmalarıyla bir alakası yok daha önce bu konuda bana bilgi verilseydi. Erken yardım yapardım. Tüm vatandaşlarımızın bu aileye gereken yardımı yapmaları gerekir’’dedi.
     Milletvekili Adayı Akıl Yardım Çekini kan kanseri üç çocuğu babası İbrahim Dizlek’e teslim etti.
      10 bin TL’lik yardım çekini alan baba Dizlek’’Milletvekili adayı ve yardıma vesile olan dernek yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Bu haber 4659 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü