Mehmet Yavuz STK Temsilcileri ile bir araya geldi

Hür Dava Partisi (HUDA PAR) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz Siverek’teki temasları kapsamında ilçedeki STK temsilcileri ve kurum amirleri ile bir araya geldi.

Mehmet Yavuz STK Temsilcileri ile bir araya geldi
02 Kasım 2017 - 06:41




Hür Dava Partisi (HUDA PAR) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz Siverek’teki temasları kapsamında ilçedeki STK temsilcileri ve kurum amirleri ile bir araya geldi.

İlçenin Paşa Konağı Tesislerinde akşam yemeğinde STK temsilcilerini kabul eden Yavuz, gündem ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Siverek Şeyh Said’e destek verdiğinden cezalandırıldı

Siverek’in il iken ilçe yapılarak cezalandırıldığını belirten Yavuz, “Siverek'in özellikle Şeyh Said Efendi' ye destek verdiğinden dolayı cezalandırılması il iken ilçe statüsüne düşürülmüş olmasının bizim nezdimiz de siyasi olarak da kıymetli bir itibarı var. Belki Kemalist rejim nezdinde itibarsızlaştırılmıştır, ama Elhamdülillah sisteme muhalif olan kesimler tarafından ise bu bir itibar vesilesidir. Gönül isterdi ki sosyokültürel yapısı da demokratik yapısı da itibara uygun bir vaziyet arz etsin siyasi anlamda da böyle İnşallah. Bunun için de çabalayacağız”

Milletvekilleri Siverek sorunlarını dile getirmiyor

Türkiye’de en büyük sorunun muhalefet sorunu olduğunu belirten Yavuz, “En büyük sorun, siyasi irade, siyasi mekanizmanın sorunları çözme mekanizmasıdır. Siyasi iradeye, siyasal iktidara sorunları açık seçik net bir şekilde anlatacak, izah edecek, cesurca takipçiliğini yapacak, bir muhalefetin eksikliğidir. Bu memleketin sorunu şu anda budur. Aslında herkes her şeyi biliyor gibi gözüküyor doğru ama çok çeşitli çekinceler var. Siverek sorunlarını, Siverek'ten sorumlu milletvekillerinin habersiz olduğu konusuna katılmam. Urfa'nın sorunlarından Urfalı milletvekillerinin habersiz olduğunu herhalde hiçbirimiz düşünmeyiz. Benim bildiğimi Onlar da biliyor. Türkiye'deki sorunlardan Türkiye'deki iktidar partisine mensup 300 kusur milletvekilinin habersiz olduğunu biz düşünmüyoruz. Sorun nedir ? sorun çok çeşitli gerekçelerle, ikbal gerekçesiyle bunu söylediğim zaman üstüm çizilir mi gerekçesiyle, 4 yıl sonraki milletvekilliği listelerinde benim adım tehlikeye düşermi gerekçesi daha fazla ön planda olmak şartıyla gerçeklerin söylenmediğini düşünüyoruz. Bu açıdan HUDA PAR olarak kendimizi İslami muhalefet olarak ifade ediyoruz. Demiştik ki Hz Ömer'in dostları gibi dost olmak gerekir. Kılıcı çekip net bir şekilde evlatlarımızın daha fazla ateşe sürüklenmemesi adına insanların ölmemesi adına maneviyatsızlık burhanının daha fazla yangına dönüşmesi adına ne olursa olsun bedeli ne olursa olsun hakkın yanında duracağız haklı söyleyeceğiz. Doğru bir şey yapıyorsa yanında duracağız; Yanlış bir şey yapıyorsa Ömer’in dostu gibi kılıcını çekip yanlış yaparsan seni bunla düzeltirim, biz bu misyona soyunmuşuz. Ne kadar yapabiliyoruz, tartışılabilir, eleştiriye açığız. Kendimizce bunu yapmaya gayret ediyoruz.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2549 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması