Memur-Sen Siverek İlçe Temsilcisi Mustafa KARADAĞLI'nın Basın Açıklaması

Memur-Sen Siverek İlçe TeşkilatıSaygıdeğer Siverek Halkı, Kıymetli basın mensuplarıYıllardır Filistin’de tecrit politikası uygulayan, terörist eylemlere girişen İsrail, dün bir kez daha vahşi

Memur-Sen Siverek İlçe Temsilcisi Mustafa KARADAĞLI'nın Basın Açıklaması
31 Aralık 2008 - 10:40
yüzünü göstermiştir.
İsrail’in Gazze’de okullara ve evlere düzenlediği hava saldırılarında 400ün üzerinde masum insan hayatını kaybetmiş, 250si ağır olmak üzere 1000 i aşkın kişi ise yaralanmıştır. Bu bir insanlık suçu, adı konulmamış bir soykırımdır. Menfur saldırı, milletimizi derinden üzmüş, toplumda infiale yol açmıştır.
Kadın ve çocuk demeden sivil halka canice saldıran İsrail’e Batılı ülkelerin sessiz kalmasını anlamlı buluyor, onları bu tavırlarından dolayı suç ortağı olarak görüyoruz.
Terörist  Olmert, saldırıların ardından düzenlediği basın toplantısında "İsrail'in Hamas'la ateşkesin sürdürülebilmesi için elinden gelen her şeyi yaptığını, ancak ülkesinin barış isteğine terörle karşılık verildiğini. İsrail'in savaş arzulamadığını, ama gerekirse de kaçınmayacağını, İsrail Silahlı Kuvvetleri'nin Gazze'deki operasyonlarının uzun sürebileceğini söyleyerek teröre devam edeceğini söylüyor ve utanmadan tehdide devam ediyor. Bu pişkinlik karşısında sessiz kalanlar teröre destek verenlerdir veya korkanlardır.
Gazze’de, yağdırdığı bombalarla çoluk-çocuk onlarca masum insanı katleden işgalci İsrail, başta İslam Alemi olmak üzere tüm insanlığın nefretini kazanmıştır. Dünyanın tek terörist devleti olan İsrail’in masum Gazze halkına yönelik saldırısını lanetleyerek, şiddetle kınıyoruz. Medeniyetler ittifakından bahseden, dünya barışı ve özgürlük çağrıları yapan Batı dünyasının sahte yüzü, İsrail’in gerçekleştirdiği katliamlara sessiz kalmasıyla bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bir taraftan barış deyip diğer taraftan masum insanları katleden İsrail’in terörist yüzünü artık bütün dünya görmelidir. Bir başka önemli konu ise, İslam coğrafyasının merkezinde sayılan Filistin’de akan Müslüman kanının durdurulmasında yıllardır aksiyoner olmayı beceremeyen İslam devletlerinin ve toplumunun harekete geçip geçmeyeceğidir.
Biz Memur-Sen olarak diyoruz ki; sabretmek, boyun eğmek değil, direnmektir. Bu direnme ruhu, inancımızın doğasında vardır ve bu ruhu harekete geçirmemek büyük bir vebaldir. Başta hükümetimiz olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti’nin devleti ve milletiyle, bütün İslam ülkeleri, İsrail’in terörist eylemlerine karşı her türlü eylemi ortaya koymalıdır. Ekonomik, askeri, sosyal bütün yönlerden Katil İsrail’e boykot uygulanmalı, yeni bir Buhtunnasır (Tarihte ilk olarak Yahudileri kudüsten süren Babil hükümdarı) yada Hitler beklemeden terörist İsrail’e haddi bildirilmelidir.
Bu düşüncelerle, hain saldırılarda şehit olan Filistinlilere Allah’tan rahmet, tüm İslam Alemi’ne başsağlığı diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun.
Memur-Sen Siverek İlçe Temsilciliği

Bu haber 3073 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması