Memur-Sen’den Halep’e Bir TIR Dolusu Yardım

Memur-Sen Siverek Temsilciliği tarafından “Halep'i Açlıktan, İnsanlığı Utançtan Kurtar” kampanyası ile toplanan bir TIR dolusu yardım malzemesi Halep’teki mağdurlara ulaştırılmak üzere Şanlıurfa’ya gönderildi.

Memur-Sen’den Halep’e Bir TIR Dolusu Yardım
28 Aralık 2016 - 09:12

Memur-Sen Siverek Temsilciliği tarafından başlatılan “Halep’i Açlıktan, İnsanlığı Utançtan Kurtar” kampanyasının ilk haftasında bir TIR dolusu yardım malzemesi toplandı.

Sendika temsilcileri tarafından toplanan 26 ton un,750 adet battaniyeden oluşan bir TIR dolusu yardım malzemesi, Halep kırsalındaki ve İdlip’teki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Şanlıurfa sivil toplum kuruluşları insani yardım Platformu’na teslim edildi.

Siverek İlçe Otogarında hareket eden yardım TIR’ı içerisindeki malzemelerin, Şanlıurfa sivil toplum kuruluşları insani yardım platformu koordinesinde dağıtılacağını belirten Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, “Yükümüz insanlık, yönümüz Halep. İyiliği yüklenip Halep'e yöneliyoruz sloganıyla Halepli kardeşlerimize desteğimizin çok küçük bir ifadesi olarak da olsa yardımlarımızı gönderdik. Sadece köprü görevi gördüğümüz kampanyamızın, destekleriyle başarıya ulaşmasında emeği geçen tüm iş yeri temsilcilerimize, kamu çalışanlarımıza, eğitim çalışanlarımıza, öğretmenlerinin yardım faaliyetlerine kayıtsız kalmayan kocaman yürekli öğrencilerimize ve yardımsever halkımıza Memur-Sen camiası olarak şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kampanyanın devam ettiği öğrenildi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 2607 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu