Mera kavgası ile ilgili 4 kişi tutuklandı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde biri asker, 2 kişinin yaralandığı mera kavgası ile ilgili olarak gözaltına alınan 4 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mera kavgası ile ilgili 4 kişi tutuklandı
13 Haziran 2020 - 08:49

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Payamlı Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili olarak 11 Haziran 2020 tarihinde bazı sosyal medya paylaşımlarında yer alan iddialarla ilgili Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama yapıldı.


Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:


"Eyyübiye Kaymakamlığı keşif heyeti Payamlı Mahallesi Hacı Ali Sokakta keşif yaptığı sırada H.G'ye ait olduğu iddia edilen inşaat halindeki evden, jandarma personeline ve ihbarcı C.G.'ye, pompalı av tüfeği ile ateş açılması sonucu bir  jandarma personeli ve ihbarcı C.G. yaralanmıştır. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca başlatılan soruşturma kapsamında pompalı tüfekle ateş ettiği iddia edilen S.G. ve babası H.G.'nin aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alınmıştır. Şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından 12 Haziran 2020 tarihinde sevk edildikleri Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi. (İLKHA)


Bu haber 2379 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması