Muhtarlar Belediye Başkanı Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Siverek kırsalındakı mahalle muhtarları ‘15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde dik duruşu’ nedeniyle Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muhtarlar Belediye Başkanı Yılmaz'ı Ziyaret Etti
17 Ekim 2016 - 10:03

Karacadağ bölgesinde bulunan kırsal mahalle muhtarları, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde dik duruşu nedeniyle Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Belediye hizmet binasına gelen muhtarlar, darbe girişimi gecesi tüm belediye imkânlarını seferber eden Başkan Yılmaz’ın önemli bir duruş sergilediğini belirtti.

Muhtarlar adına konuşan Yeniceli mahalle muhtarı Celal Göymen, “15 Temmuz terör örgütü FET֒nün ülkemiz demokrasisine yönelik hain bir girişimi olarak hafızalarımıza kazındı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Siverek’te de haberi alır almaz sokaklara döküldük. Biz haberi belediyemizin iletişim kanallarından öğrendik. Belediyemiz tarafından vefat haberlerinin SMS olarak gönderildiği kanaldan aldığımız mesajla hain darbe girişimini haber aldık. Alana geldiğimiz de ise ilk karşılaştığımız yetkili Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz oldu. Dik duruşu ve söylemleri ile bizleri de motive etti. Nöbetlerin son gününe kadar aramızda idi. Bizlerde Karacadağ bölgesi muhtarları olarak bugün kendisine dik duruşu nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulunduk” dedi.

Başkan Yılmaz halkın darbe girişiminde bulunan FETÖ hainlerine ve darbe yapmayı düşünenlere büyük bir ders verdiğini belirterek, “15 Temmuzda milli irademizi, seçilmiş Cumhurbaşkanımızı ve milletvekillerimizi haince hedef alan darbe girişimine karşı tüm halkımız direniş göstererek bu kalleş ve sinsi komployu etkisiz hale getirmeyi başardı. Girişimin ilk anından nöbetlerimizin son gününe meydanlardan ayrılmayan ve bugünde bu ziyaretle bizleri memnun eden muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum. Çok anlamlı bir ziyaret oldu” diye konuştu.

Ziyaret sırasında Belediye Meclis Üyesi Rüstem Karalı ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Sinan Kaya’da muhtarlara eşlik etti.

Haber Merekezi


Bu haber 8911 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması