NİCE YILLARA FIRATIN SESİ

Siverek Basınına yeni bir soluk getiren "Fıratın Sesi" Gazetesi kuruluşunun 3. yıldönümünü bir basın açıklamasıyla kutladı. Siverek Gençlik Sitesi olarak "Fıratın Sesi" Gazetesinin kuruluş yıldönümünü

NİCE YILLARA FIRATIN SESİ
22 Mart 2009 - 08:45
 kutlar nice yıldönümleri dileriz.

FIRATIN SESİ GAZETESİ 3. YILDÖNÜMÜ BASIN AÇIKLAMASI:

Sevgili okurlarımız; Fıratın Sesi Gazetesi olarak 21 Mart 2007 tarihinde Siverek kentinin üzerine aydınlık bir güneş gibi doğduk.

Gazetemizin kuruluşunun gününden itibaren, hep haklının ve mazlumun yanında olmayı kendimize ilke edindik. Her gün güncelliğini koruyan haberlerle yorumlarla kentimizin aydınlık sürecine, kalkınmasına katkı sunmaya çalıştık. Yolumuzun çetin ve zor olduğunu biliyorduk. Tek hedefimiz vardı, Sadece ve sadece objektif gazetecilik yapmaktı. Bunun ötesine gitmedik, ne kalemimizi gereğinden sivriltin, nede prenslerin karşısında eğdik. Dik durmak için hep mücadele ettik. Dik duruşumuzla iki yıl gibi kısa bir zaman diliminde, çok geniş kitlelere ulaşarak, haklı bir saygınlık kazandık. Sizlere güncel haberleri ulaştırmak adına masraftan kaçınmadık, muhabirlerimiz Siverek kentinin sokakları ve caddelerinde makine elde haber peşinden koşarken, sizlere daha çok yerel haber sunmak amacıyla kısıtlı olan ekonomik imkânlarımızı zorlayarak Türkiye’nin saygın haber ajanslarının başında gelen Anadolu Ajansı’na abone olduk. Abone olmamızın tek sebebi, sizlere zamanında ve en hızlı biçimde haberlerimizi ulaştırmaktı. Saygıdeğer Siverekliler; 21 Mart 2009 Cumartesi gününden itibaren ikinci yılımızı geride bırakıp, yayın hayatına başladığımız ilk günün ilk heyecanıyla üçüncü yılımızın ilk günlerine adımımızı atıyoruz. Hedefimiz ve dik duruşumuzdan hiçbir taviz vermeden, sizlerin desteğiyle nice yıllar.
 

Bu haber 2766 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş, Çocukların Bayramını Kutladı
Başkan Mehmet Kuş, Çocukların Bayramını Kutladı