NİKAH MEMURU KIZININ NİKAHINI KIYDI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFASİVEREK Belediyesinde nikah memuru olarak görev yapan  Mustafa Çınar, kendi öz kızı Hülya Çınar’ın nikahını kıyarak bir ilke imza attı.Siverek Belediyesinde nikah memuru olarak görev yapan Mustafa Çınar, 17 yıllık memurluk hayatında

NİKAH MEMURU KIZININ NİKAHINI KIYDI
17 Temmuz 2007 - 17:16
ilk kez kendi kızının nikahını kıyma zorluğuyla karşı karış ya kaldı. Siverek Halk Eğitim Merkezi bahçesinde yapılan düğün töreninde dünya evine giren gelin Hülya Çınar ile damat Medet Selume’nin nikahını kıyan baba Mustafa Çınar, oldukça heyecanlı olduğu görüldü. Genç çiftlerin nikah şahitliğini Ferhat Gözyuman ile Hasan Balaman şahitlik yaparken, baba Mustafa Çınar, ise belediye başkanının vermiş olduğu yetkiye göre nikah memuru olarak görev yaptı.
Çifte mutluluğu bir arada  yaşayan genç çiftler, hem baba hem de nikah memuru olan Mustafa Çınar’ın kendilerine mikrofonda illetiği sorulara “evet” diyerek yanıtladılar. Evlilik cüzdanını kızına teslim eden baba Mustafa Çınar, her iki çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Evlilik cüzdanını alan gelin Hülya Çınar (Selume) “Ben bu gece iki mutluluğu bir arada yaşadım.
Şimdiye kadar hiç kimsenin babası kendi kızına nikah kıymamıştır.Bu nedenle çok mutluyum”dedi. Ardından genç çiftler, Kürtçe ve Türkçe müzik eşliğinde halay çekip göbek atıp eğlendiler.

Bu haber 3210 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması