Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Siverek Belediyesi Nisan Ayı meclis toplantısı 3 oturumla görüşülen maddeler bugün sona erdi.

Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
07 Nisan 2016 - 13:42

Belediye Başkanı Resul Yılmaz Başkanlığında iki gündür devam eden Meclis bugün ki son oturumu olan 3. gününde Nisan ayı gündeminde 26 farklı madde görüşüldü. Meclis gündeminde bulunan 2015 yılı faaliyet raporu, 2 Başkan vekilinin seçimi, Asli ve yedek Meclis kâtipliği seçimi, İmar Komisyonu, Plan ve bütçe komisyonu, üyelik seçimleri 1. gün birinci oturumunda yapıldı.

Meclis toplantısının 2. gün 2. oturumunda Belediye Başkanı Resul Yılmaz başkanlığında önceki günden kalan gündem maddeleri olan, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden Gelen Kamulaştırma Yetkisinin Encümene Verilmesinin Görüşülmesi, İmar Komisyonundan Gelen 31/03/2016 Tarih ve 2 Sayılı Raporun Görüşülmesi, İmar Komisyonundan Gelen 31/03/2016 Tarih ve 3 Sayılı Raporun Görüşülmesi, İmar Komisyonundan Gelen 31/03/2016 Tarih ve 4 Sayılı Raporun Görüşülmesi, İmar Komisyonundan Gelen 31/03/2016 Tarih ve 5 Sayılı Raporun Görüşülmesi, İmar ve Plan Bütçe Komisyonlarından Gelen Gelir Tarifesine Madde Eklenmesi İle İlgili Raporların Görüşülmesi, Plan ve Bütçe Komisyonundan Gelen 07/03/2016 Tarih ve 5 Sayılı Raporun Görüşülmesi, Plan ve Bütçe Komisyonundan Gelen 15/03/2016 Tarih ve 6 Sayılı Raporun Görüşülmesi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden Gelen Norm Kadro Güncellenmesinin Görüşülmesi, İmar Ve Şehircilik Müdürlüğünden Gelen Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğindeki Asansörlerle İlgili Maddenin Görüşülmesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden Gelen Taşınmaz Satışı ve Encümene Yetki Verilmesinin Görüşülmesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden Gelen Arsa Satışı ve Encümene Yetki Verilmesinin Görüşülmesi konuları görüşülerek karara bağlandı. Kalan diğer maddeler için meclis toplantısına bugün son oturum gerçekleştirildi.

Düzenlenen 3 oturumda ise Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden Gelen Hisse Satışı ve Encümene Yetki Verilmesinin Görüşülmesi, Emlak Ve İstimlak Müdürlüğünden Gelen Mahalle Ayrımı Sınırının Görüşülmesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden Gelen Kamulaştırmanın Görüşülmesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden Gelen Bütçe Aktarılmasının Görüşülmesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden Gelen Ek Ödeneğin Görüşülmesi, Bilgi İşlem Müdürlüğünden Gelen Ek Bütçenin Görüşülmesi konuları görüşüldü.

3 gün boyunca 3 oturumda tamamlanan Nisan Ayı meclis toplantısında alınan kararların bazıları oy birliğiyle, bazıları oy çokluğuyla, diğerleri ise komisyonlara havale edildiği kabul edilerek meclis toplantısı sona erdi.

Mayıs Ayı meclis toplantısı ise 3 Mayıs Salı günü saat 14.00’da toplanacağı belirtildi.

Haber Merkezi


Bu haber 2158 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü