NURETTİN YERLİ AMELİYAT OLDU

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, şehir merkezinde hız kurallarını ihlal eden bir aracın çarpması sonucu arkadaşı ile birlikte ağır şekilde yaralanan Nurettin Yerli ameliyat oldu.

NURETTİN YERLİ AMELİYAT OLDU
10 Temmuz 2014 - 15:06

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, şehir merkezinde hız kurallarını ihlal eden bir aracın çarpması sonucu arkadaşı Murat Kurt ile birlikte ağır şekilde yaralanan Nurettin Yerli, Siverek Devlet Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat geçirdi. Kaza sonucu bel omurliği ile vucudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Yerli, ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesine alındı. Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma Derneği bünyesinde yapmış olduğu hayırlı çalışmalar ile tanınan Yerli'nin iki gün boyunca yoğun bakım ünitesinde kalacağı öğrenildi.

Kaza sonucu ağır şekilde yaralanan İkra-Der üyesi Murat Kurt ise bugün taburca edildi.

Siverek İkra-Der yetkilileri, iki gün boyunca Siverek Devlet Hastanesine gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederek ameliyattan çıktıktan sonra yoğun bakım ünitesine alınan Nurettin Yerli'nin 2 gün boyunca yoğun bakım ünitesine kalacağından ziyaretçi kabul edemeyeceği belirtildi.

Siverek Gençlik Sitesi olarak arkadaşlarımıza Allah'tan hayırlı şifalar diliyoruz.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3761 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu