ÖĞRENCİ, OKUL MÜDÜRÜNÜ BIÇAKLADI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa'da, 9'ncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki H.A., kendisini sigara içmemesi konusunda uyaran Okul Müdürü 47 yaşındaki

ÖĞRENCİ, OKUL MÜDÜRÜNÜ BIÇAKLADI
07 Ocak 2009 - 17:24
 Mahmut Fedai'yi bıçakla sırtından yaraladı. 3 bıçak yarasıyla hastaneye kaldırılan müdürün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olay, Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Lisesi'nde meydana geldi. Öğrenci H.A.'nın  okul bahçesinde ve sınıfta sık sık sigara içtiğini gören okul müdürü Mahmut Fedai, sigara içmemesi konusunda uyardı.
Okul müdürünün uyarısını dikkate almayarak, sigara içmeye devam eden Anlı'yı okul yönetimi, bu kez ailesine şikayet etti. Bu duruma öfkelenen Anlı, kendisini şikayet eden okul müdürüyle hesaplaşmak için okuldan Müdür Fedai'nin çıkmasını bekledi. Müdür Fedai'nin çıkmasıyla arkasından giden H.A., sırtından çıkardığı bıçakla, öğretmenine saldırdı. Sırtından 3 bıçak darbesiyle yaralanan Fedai için meslektaşları sağlık ekibi çağırdı, olayı polise haber verildi. Fedai, ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Anlı, olayın ardından kaçtı.

Daha önce de çeşitli öğretmenlere sigara konusunda sorun yaşadığı ve okul yönetimi tarafından uyarıldığı belirtilen H.A.'nın yakalanması için polis, çevrede araştırma başlattı. Okul müdürü Fedai'yi İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, beraberinde öğretmen ve öğrencilerle hastanede ziyaret etti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber 1542 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü