ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

ABDULKADİR EMİN ÖNENŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ( BASIN DANIŞMANLIĞI )   Eğitimin her alandaki kalkınmanın en önemli unsurudur. Beşeri sermayeyi yeterince kullanmayan toplumlar, rekabet şanslarını

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
23 Kasım 2007 - 12:10
 ABDULKADİR EMİN ÖNEN
 ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ
 ( BASIN DANIŞMANLIĞI )
KONU:ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJISAYI:2007/13 Tarih: 23.11.2007                  Eğitimin her alandaki kalkınmanın en önemli unsurudur. Beşeri sermayeyi yeterince kullanmayan toplumlar, rekabet şanslarını kaybetmeye mahkûmdur. Partimiz, kamu kaynaklarının tahsisinde birinci önceliğin eğitime yapılacak yatırımlara verilmesi gerektiğine inanır. Eğitim alanında oluşacak zaaflar, hiçbir alandaki üstünlükle giderilemez. Buna karşılık eğitim alanında yakalanacak üstün seviyeler, diğer tüm alanların toplam kalitesini yükseltir. Bu anlayışla hareket eden AK Parti, iktidara geldiği günden bu yana ve her geçen gün artarak, adeta bir eğitim seferberliği başlatmış, demokrasiye ve cumhuriyete inanmış eğitimli, donanımlı, çağdaş nesillerin yetiştirilmesi için ileri adımlar atmıştır.
            Ülkemizin bugününü olduğu kadar, geleceğini de ilgilendiren eğitim; sistemiyle, anlayışıyla, yöntemleriyle, kadrosuyla, okullarıyla ve tüm aşamalarıyla başarıyı yakaladığında, aydınlık yarınlar bir hayal olmaktan çıkacaktır.
           Bilgi çağının arifesinde bulunduğumuz bu günlerde Türkiye’nin eğitim kadrosuna manevi borcumuz bulunmaktadır. Bu çerçevede öğretmenlerimizle birlikte geleceğimiz olan çocukların ve gençlerin iyi yetiştirilmeleri, diğer gelişmiş ülkelerin insanlarıyla rekabet edebilecek konuma gelebilmeleri için eğitim alanında alınacak uzun bir yol bulunmaktadır.
                En zor şartlarda, Anadolu’nun en ücra köşesindeki insanımıza ulaşarak, feragatlerin en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren öğretmenlerimize bu vesileyle sonsuz hürmet ve şükran hislerimi yinelemeyi görev sayıyorum.
                Bu düşüncelerle öğretmenler gününüzü kutluyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kıymetli varlığımız olan siz değerli öğretmenlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.  
 

                                                                     Abdulkadir Emin ÖNEN
                                                                       
Şanlıurfa Milletvekili
                                                                      Dışişleri  Kom.Katibi
                                                                        APA  Başkanı

Bu haber 2614 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu