OKUL SERVİS ARACI KAZA YAPTI: 1 ÖLÜ,14 YARALI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde öğrenci servisinin devrilmesi sonucu bir öğrenci hayatını kaybederken 14 öğrencide yaralandı.

OKUL SERVİS ARACI KAZA YAPTI: 1 ÖLÜ,14 YARALI
14 Ocak 2016 - 18:41

Edinilen bilgilere taşımalı eğitim kapsamında Siverek ilçesine gelen öğrencileri taşıyan M.Emin B. idaresindeki 63 S 6312 servis aracı, Siverek-Gebendiris yolunun 24. Kilometresinde şarampole devrildi.

Devrilen minibüste bulunan 15 öğrenci yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ambulanslar ile yaralanan öğrenciler Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralanan öğrencilerden durumu ağır olan Baran A. Tedavi altına alındı. Doktorlar tarafından yapılan müdahalelere rağmen Baran Kurtarılamadı. Baran A.’nın cenazesi Siverek Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Hastaneye gelen ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi.

Öğrencilerin kaza haberini alan Siverek Kaymakamı Vural Karagül ile Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, hastaneye gelerek yaralı öğrencilerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Hastane çıkışında kazayla ilgili gazetecilere açıklama yapan Siverek Kaymakamı Karagül, kaza yapan öğrencilere geçmiş olsun dileklerinde bulunularak; “14 öğrencimiz yaralı ve durumları iyi. Servis sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat sürüyor” dedi.


Bu haber 2687 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü