OKULDA BOMBA PANİĞİ

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞanlıurfa’da bir anaokulu ile lisenin arkasındaki bir duvarın yanına bırakılan bavul paniğe yol açtı.İçinde bomba olmasından endişe edilen bavulun fünye ile patlatılmasından önce anaokulu

OKULDA BOMBA PANİĞİ
01 Ekim 2009 - 21:31
ve lise öğrencileri tahliye edildi. Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velileri tarafından dışarı çıkarılırken, yaşadıkları korku nedeniyle gözyaşı dökerken, fünye ile patlatılan bavul boş çıktı.
Olay, bugün saat 13.00 sıralarında İpekyol Mahallesi’nde meydana geldi. Şanlıurfa Merkez Anaokulu ile bitişiğinde bulunan Davut Zeki Akpınar Lisesi’nin arkasındaki bahçenin duvarının yanında bir bavul gören öğrenciler, durumu öğretmenlerine bildirdi. Bunun üzerine Öğretmenler de, polise telefonla ihbarda bulunup, şüpheli bavul konusunda yardım istedi.

İhbarın ardından olay yerine gelen polisler, bavulun fünye ile patlatılmasına karar verdi. Bavulun içinde bomba olması ihtimaline karşı polis, anaokulunun tamamı ile lisenin bir kısmındaki öğrencilerin tahliye edilmesini istedi. Öğretmenler ve bu sırada olayı duyarak okula gelen veliler, anaokulu öğrencilerini sınıflarından alıp uzaklaşmaya başladı. Okuldan çıkarılan anaokulu öğrencilerinden bazılarının korkudan ağladığı görülürken, polis, çevredeki apartmanların balkonlarında bulunan vatandaşları da tek tek uyardı.

Önlemlerin alınmasının ardından özel kıyafetli bomba imha uzmanı, fünyeyi bıraktığı bavulu kontrollü bir şekilde patlattı. Çok sayıda lise öğrencisinin de merakla izlediği çalışma sırasında imha edilen bavulun boş olduğu saptandı.

Polis, bavulun sahibinin bulunması için çalışma başlattı

Bu haber 2962 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu