ÖLÜM YOLUNA ÜÇ ÜST GEÇİT YAPILACAK

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan üç mahallenin orta kısmından geçen Şanlıurfa Diyarbakır transit karayolu üzerine belediye üç

ÖLÜM YOLUNA ÜÇ ÜST GEÇİT YAPILACAK
20 Kasım 2008 - 09:32
üst geçit yapacak.
 
1996 yılında faaliyete geçen kara yolu bu güne kadar çoğunluğu öğrenci ve yaşlı vatandaş olmak üzere 28 vatandaşın yaşamını yitirmesi üzerine ilçe halkı transit yolun ismini ölüm yolu koymuşlardı.
   
Siverek belediye başkanlığı bu güne kadar 28 vatandaşın ölümüne bir o kadarının yaralanmasına neden olan transit yolun Mehmetçik ilköğretim okulu, Şirinkuyu mahallesi ve Saraykent kavşaklarına üç adet üst geçit yapılması amacıyla proje çalışmaları başlatıldı. Şirinkuyu mahalle kavşağı proje çalışmasının tamamlandığının belirten belediye başkanı Ali Murat Bucak ’’Bu güne kadar vatandaşlarımızın ölümüne neden olan vatandaşlarca ismi ölüm yolu konulan kara yolu üzerine üç üst geçit yapacağız. Projenin ilk ayağı olan şirin kuyu üst geçit projesi uygulama çalışmalarımız bitirildi ihale aşamasına gelindi diğer projeleri de kademeli uygulamaya başlayacağız üç üst geçittin yaklaşık belediyemize maliyeti 1.5 Milyon YTL tutarındadır’’ dedi.


Bu haber 1983 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı