Ördekli Ortaokulu öğrencilerinin büyük başarısı

Ördekli Ortaokulu küçük erkekler futbol takımı, Erzurum’da yapılan grup müsabakalarında kendi grubunda lider olarak Türkiye yarı finallerine yükseldi.

Ördekli Ortaokulu öğrencilerinin büyük başarısı
23 Nisan 2017 - 13:33

Şanlıurfa’yı temsil etmek üzere Erzurum'da yapılan grup müsabakalarına katılan Ördekli Ortaokulu grubunu 6 puanla lider olarak tamamlayarak Türkiye yarı finallerine adını yazdırdı.

Siverek Ördekli ortaokulu küçük erkekler futbol takımı, Türkiye okul sporları küçük erkekler futbol müsabakasında ilçe ve il şampiyonluğunu geçen günlerde ilan etmişti. Grup Müsabakalarında Şanlıurfa’yı temsil etmek üzere Erzurum a giden Ördekli ortaokulu A grubunda Erzincan, Ağrı ve Siirt takımlarıyla eşleşmişti.

Gruptaki ilk maçında Siirt takımını 2-1 yenerek 3 puan alan Ördekli Ortaokulu, ikinci maçında Ağrı takımına 2-0 yenilmiştir. Gruptaki son maçında Erzincan takımını 2-0 yenen Ördekli takımı puanını 6’ya yükselmiştir. Gruptaki son oynanan maçta Siirt takımı ile Ağrı takımı 1-1 berabere kalında grup lideri olan Ördekli Ortaokulu, küçük erkekler Türkiye yarı finallerine kalan 27 takımdan biri oldu.

Okul müdürü Ali Büyükkaya, takımın buralara gelmesi için çok çaba sarf ettiklerini belirterek, “ Okul takımımız gerçekten çok iyi ve çok şeyi hak ediyor. Takımı bu seviyeye getiren başta Okul müdür yardımcımız antrenörümüz Derya Kaman a ve küçük ama koca yürekli ördekli sporcularına ve bizi bir an bile yalnız bırakmayan antrenör yardımcısı Rehberlik Öğretmenimiz Bayram Keskiner’e ve buralara gelmemiz için katkı sağlayan tüm destekçilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz" dedi.

Yarı final maçlarının nerde ve ne zaman yapılacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Not: Takımımıza Türkiye yarı finallerinde başarılar diliyor takımımıza desteklerin verilmesini bekliyoruz.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 3874 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü