Otomobil farlarında Glock marka 8 tabanca bulundu

ALİ LEYLAK ŞANLIURFA'da bir otomobilde yapılan aramada, farların arkasında ve silecek motoruna yapılan özel bölmelerde ‘Hayalet silah’ olarak bilinen 8 Glock marka tabanca

Otomobil farlarında Glock marka 8 tabanca bulundu
09 Mart 2007 - 15:23
ele geçirildi.
     Kaçak olarak getirilen Glock tabancaların Şanlıurfa'da satılacağı ihbarını alan Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Şanlıurfa polisiyle ortak çalışma başlattı. Güvenlik güçleri, daha önce silah kaçakçılığı suçundan sabıkalı olan Şanlıurfa'da Buhara Mahallesi Muhtarlığı yapan 56 yaşındaki Fethi Durmaz'ı takibe aldı. Durmaz yönetimindeki 63 YC 961 plakalı otomobil, Şanlıurfa-Mardin Karayolu üzerinde durduruldu.
     Muhtar Durmaz'ın yanı sıra, yine silah kaçakçılığı suçundan sabıkalı olan yeğeni 38 yaşındaki Mehmet Yaşar'ın bulunduğu otomobilde yapılan aramada suç unsuruna rastlanmadı. Bunun üzerine otomobil, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü otoparkına çekildi. Otoparkta, Fethi Durmaz'ın refakatinde yapılan aramada, otomobilin silecek motoru, sağ ve sol farların arka bölümlerine poşetler içinde gizlenmiş 8 Glock marka tabanca ile bunlara ait 16 şarjör bulundu. Gözaltına alınan mahalle muhtarı Durmaz ile yeğeni Yaşar, ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Bu haber 3449 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu