ÖZÜRLÜ KARDEŞLERE KAYMAKAM SAHİP ÇIKTI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Beşyamaç köyünde yaşayan Ekrem İpekli isimli şahısın iki çocuğu doğuştan ortopedik özürlü olduğu için

ÖZÜRLÜ KARDEŞLERE KAYMAKAM SAHİP ÇIKTI
16 Mayıs 2008 - 22:15
yürüme güçlüğü çekiyordu. Elleri ve ayaklarını kullanarak yürümeye çalışan kardeşlere ilçe Kaymakamı Kemal Yıldız sahip çıktı. Kaymakam Yıldız iki kardeşin önce tedavilerini yapmaya başladı. Tedavi ve ortopedik ayakkabı yardımıyla tedavileri mümkün olan iki kardeşin ihtiyacı olan ortopedi ayakkabıları sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfından sağladı.
  Kaymakam yıldız konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi’’Kaymakamlığımızın daha önce başlattığı can suyu projesi kapsamında iki kardeşin tedavilerine başladık. Doktorların verdiği raporda çocukların tedaviyle sağlıklarına kavuşa bilecekleri belirtildi. Aileye gerekli maddi yardımlar sağlanarak çocukların düzenli tedavilerine başlandı’’dedi.
  İki çocuğu doğuştan ortopedik özürlü olan baba Ekrem İpekli Çocukları Cemil(6) ile Mustafa (5) tedavilerinin ilçe kaymakamının desteğiyle yapılmaya başlandığının devlete minnettar olduklarını’’belirtti.


Bu haber 2914 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi