PLATONİK AŞK CİNNETİ: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA’da, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi 3’ncü sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Hüseyin Zengin,

PLATONİK AŞK CİNNETİ: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
28 Mart 2008 - 17:53
aşkına karşılık vermeyen sınıf arkadaşı ve aynı yaştaki Çağla Arin’i boğazını keserek öldürdü. Arin’in ev arkadaşı aynı fakültenin 4’ncü sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Seda Tunca’yı da bıçakla yaralayan Zengin, ardından intihar etmek için bıçakla kendi boğazını kesmi girişiminde bulundu.

Olay, bu sabah Yenişehir Mahallesi’ndeki Emniyet Müdürlüğü’ne 300 metre uzaklıktaki Özdiker Apartmanı’nda meydana geldi. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi 3’üncü sınıfta birlikte okuyan Hüseyin Zengin, iddiaya göre platonik aşkı olan sınıf arkadaşı Çağla Arin’e bir süre önce duygularını anlattı. Ancak, genç kızdan olumsuz yanıt alan Zengin, dün gece 3 öğrenci arkadaşıyla birlikte Çağla Arin’in Özdiker Apartmanı’ndaki evine giderek tekrar şansını denedi. Yine olumsuz yanıt alan Zengin, “Benim olmazsan, seni kimseye yar etmem” diyerek evden ayrıldı.
Sabah saatlerinde yeniden eve gelen doktor adayı Hüseyin Zengin, genç kızdan son kez aşkına karşılık vermesini istedi.
YARALI HALDE SOKAĞA ÇIKIP ÖLDÜ   
Çağla Arin’in, olumsuz yanıtı üzerine Hüseyin Zengin, yanında getirdiği ekmek bıçağı ile genç kızı boğazından yaraladı. Arin’in çığlıklarını duyarak banyodan çıkan ev arkadaşı Seda Tunca da saldırgana engel olmak istedi. Tunca’yı da karın boşluğundan yaralayan Hüseyin Zengin, daha sonra aynı bıçakla kendini karnından ve boğazından kesmek istedi.
Çağla Arin aşırı kan kaybetmesine karşın, yardım istemek için evin bahçesine çıkarken yere yığılıp, can verdi. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, 3 doktor adayını çağırdıkları ambulansla Şanlıurfa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Öldüğü belirlenen Çağla Arin’in cesedi otopsi için morga götürülürken, ağır yaralı olan Hüseyin Zengin’in acil serviste tedavisine başlandı. Seda Tunca ise eğitim gördüğü Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.
ARKADAŞLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Korkunç olayı öğrenen üniversitedeki arkadaşları hastaneye koştu. Hastanede gözyaşı döken ve sinir krizi geçiren öğrenciler, birbirlerine sarılarak teselli bulmaya çalıştı.
Hüseyin Zengin’in kendi halinde bir kişi olduğunu ve cinayeti işlediğini duyunca çok şaşırdıklarını söyleyen arkadaşları, ölen Çağla Arin’in de iyi niyetli birisi olduğunu ve yaşananlar karşısında şoke olduklarını kaydetti.
Cinayetin işlendiği apartmanda polisler inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, Çağla Arin’in cenazesinin otopsinin ardından ailesinin yaşadığı İzmire gönderileceği belirtildi.

Bu haber 2732 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek