POLİS ARACINA ATEŞ AÇTILAR

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA’da sivil polis aracı, takip ettikleri zanlıların aracından açılan ateş sonucu tarlaya yuvarlandı. Kazada, polis aracında bulunan 35 yaşındaki Başkomiser M.Y silahının kazayla ateş alması sonucu  

POLİS ARACINA ATEŞ AÇTILAR
12 Haziran 2007 - 17:01
bacağından yaralandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, öğle saatlerinde kaçakçılık suçlarına karıştıkları ileri sürülen 3 kişinin bulunduğu bir otomobili takibe aldı. Zanlıların kullandığı otomobil, Harran İlçesi yakınlarındaki Haktanır Köyü yoluna girdi. Takip edildiklerini anlayan zanlılar, içinde 1 başkomiser ve 4 polisin bulunduğu sivil araca ateş açtı.

Bunun üzerine sivil polis aracı, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak buğday tarlasına yuvarlandı. Kazada, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli Başkomiser Mehmet Yanıkoğlu, beylik tabancasının ateş alması sonucu sağ bacağından yaralandı. M.Y, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedaviye alındı.
 Olayın ardından Haktanır Köyü’ne çok sayıda polis sevk edildi. Olay yerinde inceleme yapan güvenlik güçleri, kazanın meydana geldiği yerde boş kovan aramak için çocuklardan yardımını istedi. Olay yerinde çocuklarla birlikte tarlaya giren polis uzun süre boş kovan aradı. Taciz ateşi açarak polis aracının kaza yapmasına neden olan zanlıların yakalanması için kentin tüm giriş ve çıkış noktalarında geniş çaplı araştırma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber 2918 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü