PTT Önünde Uzun Kuyruk

Siverek'te yaşlılara ve özürlülere ödenen maaş sırasında oluşan uzun kuyruklar izdihama neden oluyor.Siverek Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan PTT binasında yaşlı ve özürlülere ödenen maaş sırasında oluşan uzun kuyruklar izdihama neden oluyor.

PTT Önünde Uzun Kuyruk
11 Mart 2009 - 10:19
Sabahın erken saatlerinde bina önünde bekleyen vatandaşlar zor şartlar altında maaşlarını alıyorlar.
Kuyrukta bekleyen vatandaşlar ise bu duruma tepki göstererek, “sıra alabilmek için sabahın ilk ışıkları ile birlikte bina önüne gelerek sıra bekliyoruz. Maaş alanlar yaşlı ve özürlü olduğundan dolayı bina önünde bayılanlar ve ezilenler oluyor. En kısa zamanda devletin buna bir çare bulmasını bekliyoruz.”
2022 sayılı yasa gereği 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşlara maaş ödediklerini belirten Siverek PTT Müdürü Abdurrahman Ersöz ise, “Merkezimizde 7900 kişiye maaş ödeniyor.Şuan müdürlüğümüzde 29 personelimiz bulunmakta olup gişelerde ise 5 memur çalışmaktadır..Personelimizin az olmasına rağmen halkımıza en iyi hizmeti ve kaliteyi sunmaya çalışıyoruz.Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için personelimiz mesai saati dışında da kamu hizmeti veriyorlar.” dedi.
( Sinan Yarıcı - İLKHA)




Bu haber 2969 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü