REKOR GİRİŞİMİNE DESTEK VERENLER

25 Eylül 2012 ‘de 30.000 kişiyle Ahmet Arif’in Anadoluyum ben şiiri okunarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı toplu kitap okuma rekoru için Siverekli işadamları ve duyarlı vatandaşlarımızdan maddi destek geldi.

REKOR GİRİŞİMİNE DESTEK VERENLER
10 Eylül 2012 - 07:43

REKOR GİRİŞİMİNE İŞADAMLARIMIZDAN VE DUYARLI VATANDAŞLARIMIZDAN DESTEK


25 Eylül 2012 ‘de 30.000 kişiyle Ahmet Arif’in Anadoluyum ben şiiri okunarak Guinness Dünya Rekorlar  Kitabı toplu kitap okuma rekoru için Siverekli işadamları ve duyarlı vatandaşlarımızdan maddi destek geldi.


Akademisyenler, yazarlar, STK temsilcileri, eğitimcilerden oluşan proje meclisinin sahiplendiği ve yürütücüsü olduğu proje, duyarlı vatandaşlarımızın maddi katkılarıyla desteklendi. Sivil Der başkanı Muzaffer Bayram maddi destekleri şöyle değerlendi; “ Daha önce Siverek Kaymakamlığı tarafından sağlanan 5.000 TL tutarında maddi destekle girişimin reklam çalışmalarını başlatmıştık. Şanlıurfa il özel idaresi ise 35.000 TL tutarında destekleriyle rekor hakem heyeti ücreti,  misafirlerimizin ulaşım giderleri ve alanın düzenlenmesi konusunda bizlere gerekli olan finansı sağlamışlardı. Özel idare tarafından ayrılan fonun hesaplara henüz geçmemesi nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşasak ta, bu hafta içinde bu sorunun giderilmiş olacağını düşünüyoruz.  Ciwan Haco’nun online bağlantı yoluyla katılacağını söylediği girişimimizde başta online bağlantı yapılacak sahne olmak üzere bir çok harcama kalemimiz mevcut. Böyle büyük bir organizasyon için sahip olduğumuz ve bizlere söz verilen kaynaklar yetersiz. Tam böyle bir zamanda işadamlarımızın ve duyarlı hemşerilerimizin maddi destekleri bizleri çok sevindirmiştir. İmece usulüyle böyle sivil bir girişimin desteklenmesi en az rekorun kırılması kadar önemlidir bize göre. Tüm maddi destekler makbuz karşılığı nakit veya banka yoluyla tahsil edilecek olup, projenin şeffaf olması gerektiğine inancımız nedeniyle gelir ve giderler gerek grubumuzda, gerek web sitemizde ve gerekse yerel medyamızda yer vereceğiz.  Tüm işadamlarımıza ve duyarlı vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Ulaşamadığım iş adamlarımız var. Desteklerine gerçekten ihtiyacımız var. Desteklerini esirgemeyeceklerini ümit ediyoruz”


Destek olan firmalara ve şahıslara Sivil Der tarafından teşekkür mektupları verilecek, rekorun kırılacağı alanda isimlerinin yer alacak ve rekor kırıldıktan sonra yayınlanacak bültende bir bölüm bu destekler için ayrılacak. Siverek’te gerçekleşecek rekor girişimine daha önce Ciwan Haco, Kemal Kılıçdaroğlu, A. Eşreh Hakkıbaba’dan da destek gelmişti. Projeyi Siverek milletvekili Kasım Gülpınar, Şanlıurfa valiliği, Siverek kaymakamlığı, Şanlıurfa belediyesi, Siverek belediyesi, Siverek meslek kuruluşları, STKlar, siyasi parti ilçe teşkilatları destekliyor.


Siverekli işadamları ve duyarlı hemşerilerimiz tarafından verilen destekler şöyle;





































































































































































































































GUİNESS DÜNYA REKORLAR KİTABI 25 EYLÜL 2012 DÜNYA TOPLU KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİMİZİ DESTEKLEYEN FİRMALARALFET ŞEKERMEHMET FETTAHLIİŞADAMIŞEHMUS BAYRAMİŞADAMIFARUK KAYAİŞADAMIABDÜLKADİR GÜRÜZKARAAĞAÇ İNŞAATSÜLEYMAN KARAAĞAÇRO-PA PAZARLAMAALİ BAYRAMROŞAN RULMANSÜLEYMAN BAYRAMŞANLI TEKSTİLBAYRAM KARATAŞYAMANSA RULMANORHAN & LÜTFÜ YAMANKARAHAN OTELLOKMAN KARAHANSİVEREK OTELİBRAHİM VARANPİASA-ŞAM MARKETSERVET LALEAKSA RULMANİRFAN DELİBAŞDIYARBAKIR ÇOCUK HAST. MERKEZİHARUN KONGÜLDİCLE TIP MERKEZİMUHAMMET KARADAĞEĞİTİMCİATİYE OKAYGÜLHAYAT TIP MERKEZİCUMALİ ALTIYANHAYAT TIP MERKEZİERDAL DEMİRİST. HİDROLİK LTD. ŞTİŞÜKRÜ & ÖZLEM YEŞİLAĞAÇİST. SİVEREK YAKITLI KÖYÜ DERNEĞİABDULLAH ABDALKUYUMCULAR DERNEĞİAYHAN EKİNCİNUR RULMANNURİ KIRVARYILBAY YAPI DENETİMCUMALİ BAYRAMADEM İNŞAATADEM ÖZGÖTÜRÜCÜKALE RULMANŞEYHMUS İPEKLİLALE İNŞAATSADIK LALEMALİ MÜŞAVİRÜMİT BAYRAM & MUZAFFER BAYRAMMALİ MÜŞAVİRHÜSEYİN AKERMALİ MÜŞAVİRİSMAİL BALIKÇI & MUZAFFER MODANLIMALİ MÜŞAVİRMURAT AYMAZMALİ MÜŞAVİRENVER BOZTEPEMALİ MÜŞAVİRZÜLFİKAR KORKMAZMARKA CİTYCEVDET ÖZBİLMEZMIZRAK DAHİLİYE MERKEZİSERKAN GÜLLÜLERİŞADAMIİSA ALTINGEYİKİŞADAMIBEKİR KUŞBAYMALTEPE DERSANESİCENGİZ ÖZEYRANOĞLUFİNAL DERSANESİNEDİM LALEŞİMŞEK İNŞAATMEHMET ŞİMŞEKGEDİZ PENEYÜP ÇINARGÜMÜŞTAŞ DÜĞÜN SALONUHACI GÜMÜŞTAŞKAZAN RULMANŞEVKET BEYAZKAZDAHİLİYE UZMANI DOKTORMURAT BURANOSMANLI SOFRASIHAŞİM ÇAKTITAT LOKANTASIRAMAZAN BAYLANSİVEREK SOFRASIİBRAHİM MEDET KARAKURTwww.siverek.com.trOSMAN ÖTLÜwww.siverekgenclik.comDENİZ UĞURLUwww.siverekgenclik.netNAFİH GÜNGENwww.siverekgundemi.comİLHAN AYATAwww.siverekhaber.comMEHMET SEZGİNwww.siverekhaberleri.comA. HAKAN LALEwww.siverekkultur.comBAHATTİN YOLAÇANwww.siverekname.comMEVLÜT BAYRAKTARwww.siverekyorum.comCEMİL YEŞİLDAĞ
Bu haber 10138 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...