Resul Yılmaz Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, sabah kahvaltısında gazetecilerle bir araya gelerek 2014-2015 yılı çalışmalarını değerlendi.

Resul Yılmaz Gazetecilerle Bir Araya Geldi
29 Mart 2016 - 13:14

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi. İlçenin Yenişehir Mahallesi’ndeki Çok Amaçlı Hizmet Evinde düzenlenen programa ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları yanı sıra Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu ile Başkan Yardımcısı Hasan Postacı’da katıldı.

Kahvaltıya katılan basın mensuplarına teşekkür eden Başkan Yılmaz, basın mensuplarını yönetimde paydaş gördüklerini, basın mensuplarını önemsediklerini vurguladı. Yılmaz, “Ekibimizlae birlikte ilçeyi yönetirken şu anlayışı benimsiyoruz. 245 bin nüfusumuzun her birinin Siverek Belediyesinin bütçesinde ve yönetiminde hakkı var anlayışı ile yönetiyoruz. Dolayısıyla sürekli halk arasında olan siz basın mensuplarının söyleyecekleri bizler için önem arz ediyor. Unutmayınız ki Başkanlık odamızın kapısı tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi sizlere de açıktır. Siverek ile ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşmanız bizi sevindirir ve bizde bunu bir katkı olarak addederiz” dedi.

“İstişareye önem veriyoruz”

İstişareye önem verdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Yılmaz, “Yürürlüğe giren bir uygulama nedeniyle gerek siz basın mensupları, gerek kentimizde yaşayan herhangi bir vatandaşımızın uyarısı üzerine o uygulama tekrar tekrar gözden geçirilir ki bunun örnekleri mevcuttur. Ardından o uygulama ilçemiz için uygun bir hale getirilir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu yönetim anlayışımız devam edecek”

“İmar revizyonu çalışmaları devam ediyor”

Göreve geldikleri sürenin 6. ayından itibaren Büyükşehir Belediyesi ile imar revizyonu konusunda yoğun mesai yaptıklarını söyleyen Yılmaz, “Büyük önem arz eden imar revizyonu konusunda tüm kesimlerin katılımı ile toplantılar yaptık. Yaptığımız toplantılara herkes katılabiliyordu. Gerek ilçemizde faaliyetlerini yürüten mimar-mühendisler olsun, mahalle muhtarlarımız olsun, müteahhitler olsun çok sayıda toplantı yaptık, fikirlerini aldık. Bunun yapmamızın temel nedeni, Siverek ile ilgili düşüncesi olan kim varsa ilçemizi yönetirken kendilerinden faydalanalım istiyoruz” diye konuştu.

“TMO’nun taşınması için girişimlerimiz sürüyor”

Belediye Başkan Yılmaz, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin taşınması için girişimlerin sürdüğünü ifade ederek, “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik ile yaptığımız görüşmede yer tahsisi konusunda anlaşma sağlandı. Son aşamadayız alanına tarafımıza devrini bekliyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz,açıklamalarının ardından basın mensuplarına sinevizyon eşliğindebelediyenin 2 yıllık çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Yılmaz, 2 saat süren toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Topluca çekilen hatıra fotoğrafının ardından toplantı sona erdi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 2355 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu