Resul Yılmaz: Ölünceye Kadar Meydanlardayız

Askeri darbe girişimini protesto etmek amacıyla toplanan kalabalığa seslenen Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Sizler ayakta durduğunuz sürece bizler sizinle beraber ölünceye kadar meydanlarda olacağız, dedi.

Resul Yılmaz: Ölünceye Kadar Meydanlardayız
18 Temmuz 2016 - 13:01





Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen askeri darbe girişimini protesto gösterisinde konuşan Resul Yılmaz, darbecilere karşı ilk dakikadan beri meydanlarda olan halka teşekkür etti.

Yılmaz, “Öyle bir basiret ve feraset sahibi bir toplumun evladı olduğum için rabbime binlerce defa şükürler olsun. Bu gece üçüncü gecemiz. Allah sizlerden razı olsun, alanımızı tıklım tıklım doldurdunuz. Bizleri yalnız bırakmadınız, bizlerle beraber oldunuz. Sizler ayakta durduğunuz sürece bizler sizinle beraber ölünceye kadar meydanlarda olacağız”

Sözleri sık sık, “Dik dur eğilme Siverek seninle”, “Darbeye karşı omuz omuza” ve tekbir sesleri ile kesilen Yılmaz, başından geçen bir anekdotu kalabalıkla paylaştı. Yılmaz, “ Yeni seçilmiştim, 2014 yılının haziran ayıydı. Sayın Cumhurbaşkanımız o dönem başbakanımızdı ve bizleri toplantıya çağırmıştı. Toplantıda Türkiye’deki bütün Ak Partili belediye başkanlarımız vardı, bakanlarımız, üst düzey parti yöneticilerimiz vardı. Bizlere hitaben duydu dolu, çok anlamlı, tarihi bir konuşma yapmışlardı. O konuşmadan bir pasajı sizlerle paylaşmak istiyorum. Ben şu Fetoş’un grupları ile paralel yapı ile mücadele etmenizi istiyorum. Mücadele etmeyen herhangi bir yol arkadaşıma hakkımı helal etmiyorum” dedi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3259 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...