Şanlıurfa’da 2 gazeteci tutuklandı

15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi soruşturması kapsamında Şanlıurfa’da Paralel Yapıya yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 2 gazeteci, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Şanlıurfa’da 2 gazeteci tutuklandı
23 Temmuz 2016 - 06:48

15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi soruşturması kapsamında Şanlıurfa’da Paralel Yapıya yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan Muhammet Taşçılar ile Mehmet Dener adlı gazeteciler, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

4 gün önce polisin tarafından düzenlenen operasyonlar kapsamında ‘Şanlıurfa.com’ adlı sitenin sahibi Muhammet Taşçılar ile aynı sitenin Haber Müdürü Mehmet Dener gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Taşçılar ile Dener, bugün öğleden sonra adliyeye sevk edildi. Gazeteciler, Hakimin kararıyla tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Şanlıurfa’da bir gazeteci daha gözaltına alındı

ABD destekli 15 Temmuz’daki FETÖ darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlar kapsamında Şanlıurfa’da gözaltına alınan iki gazetecinin tutuklanmasının ardından bir gazeteci daha gözaltına alındı.

Suruç ilçesinde kayyum atanmadan önce Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı muhabirliği yapan İbrahim Çelik, dün gece saatlerinde adı öğrenilemeyen bir yurt belletmeniyle birlikte gözaltına alındı.

Çelik’in Zaman Gazetesine kayyum atanmasının ardından Yarına Bakış Gazetesi muhabirliği ve dağıtıcılığı yaptığı belirtildi.

(ilkha)


Bu haber 3929 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması