ŞANLIURFA'DA ÇOCUK KAVGASI MEYDAN SAVAŞINA DÖNÜŞTÜ

Ali LEYLAKŞANLIURFAŞANLIURFA'da, çocukları kavga eden 2 aile arasında çıkan tartışma taşlı-sopalı kavgaya dönüştü. Mahalleyi savaş alanına çeviren ve

ŞANLIURFA'DA ÇOCUK KAVGASI MEYDAN SAVAŞINA DÖNÜŞTÜ
10 Haziran 2010 - 18:41
4 kişinin yaralandığı olaylar polislerce güçlükle sona erdirilirken, kavgaya karışan 13 kişi gözaltına alındı.

Olay; saat 14.00 sıralarında Veysel Karani Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan apartmanda komşu olar İmrek ve Şengül ailelerinin çocukları arasında tartışma çıktı. Apartman önünde tartışan küçük çocuklar, daha sonra eve giderek durumu annelerine anlattı. Çocukların kavgasını duyan iki kapı komşu anne, bu kez kendi çocuklarının haklı olduğunu söyleyerek birbirleriyle tartışmaya başladı. Bir anda uzayan tartışmada kadınlar, telefonla ulaştıkları eşlerinden ve yakınlarından yardım istedi. Kısa sürede apartman önünde toplanan iki aileye mensup yaklaşık 50 kişi de, kendilerinin haklı olduğunu iddia edip birbirine saldırmaya başladı. Tekme Tokat kavga ederken, birbirine taş ve sopalar ile da saldıran komşuların kavgası, ihbar üzerine gelen çok sayıda çevik kuvvet polis ekibinin müdahalesi ile güçlükle sonlandırıldı. Kavgada taş ve sopalara hedef olarak yaralanan biri kadın 4 kişi ambulanslarla tedavi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Mahallenin savaş alanına döndüğü kavganın ardından inceleme yapan polis, kavgaya karıştığı saptanan 13 kişiyi gözaltına aldı. Bu sırada olayları görüntüleyen kameramanlara saldırmak isteyen bazı kişiler de polisler tarafından etkisiz hale getirilip, gözaltına alındı.

Gerginliğin devam ettiği mahallede polis, yeni bir kavga ihtimaline karşı geniş güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Bu haber 1828 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem