Şanlıurfa'da HÜDA PAR'ın sevinç konvoyu

Yüksek Seçim Kurulu'nun 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlere HÜDA PAR'ın da katılabileceğini açıklamasının ardından HÜDA PAR üye ve gönüllüleri yüzlerce araçla sevinç gösterisinde bulundu.

Şanlıurfa'da HÜDA PAR'ın sevinç konvoyu
25 Nisan 2018 - 21:58

Yüksek Seçim Kurulu'nun akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlere HÜDA PAR'ın da katılabileceğini açıklamasının ardından HÜDA PAR üye ve gönüllüleri sevinç gösterisinde bulundu.

Yüzlerce araçlık konvoy ile parti binası önünden başlayarak Eyyübiye, Halilliye, Karaköprü, Balıklıgöl'de 3 saat boyunca şehir turu atan partililer, ellerinde parti bayraklarını sallayarak YSK'nın kararını kutladı. Çevredeki bazı vatandaşların sevinç gösterilerine eşlik ettiği görüldü.

Hatırlanacağı üzere Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) AK Parti ve MHP arasında alınan bir karar ile 24 Haziran 2018 tarihine erken genel seçime girebilecek olan 10 partinin ismi arasında HÜDA PAR yoktu. İsmi açıklanan partiler arasında olmadığı için Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, YSK Başkanı Sadi Güven ile görüşmüştü. İtirazı değerlendiren YSK akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlere HÜDA PAR'ın da katılabileceğini açıklamıştı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 7701 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu