Şanlıurfa'da küçük çocuğa şiddet güvenlik kameralarına yansıdı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde cadde ortasında küçük çocuğu darp ettiği için gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa'da küçük çocuğa şiddet güvenlik kameralarına yansıdı
16 Kasım 2020 - 19:04

Olay, Eyyübiye ilçesine bağlı Haleplibahçe Mahallesi’nde meydana geldi.


Edinilen bilgilere göre henüz öğrenilemeyen bir sebeple küçük bir çocuğu yakalayan M.A.,  önce küçük çocuğu darp ederek daha sonra kaldırıp yere vurdu.  Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzere harekete geçen polis, çocuğa şiddet uygulayan M.A isimli şahsı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen M.A tutuklandı.


Yaşanan olay anı ise çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.


Konu ile ilgili Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:


“İlimiz Eyyübiye ilçesinde 14 Kasım 2020 günü meydana gelen küçük bir çocuğumuzun darp edildiği, vicdanları yaralayan olayın görüntülerinin sosyal medyada yer alması üzerine; görüntüleri inceleyen güvenlik güçlerimiz tarafından kimliği tespit edilen M.A. adlı şahıs olayın yaşandığı gün gözaltına alınmış olup, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır. Ayrıca, yaşanan üzücü olaya maruz kalan evladımız ve ailesiyle irtibata geçilmiş olup, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından mağdur çocuğumuza ve ailesine gerekli her türlü maddi ve manevi sosyal destek sağlanacaktır.” (İLKHA)

Bu haber 20168 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması