Şanlıurfa'da kuyumcu dükkanını soydular

Şanlıurfa Kuyumcular Çarşısında bir kuyumcuya giren hırsızlar 150 bin TL değerinde ziynet eşyası ve para çalarak kayıplara karıştı.

Şanlıurfa'da kuyumcu dükkanını soydular
12 Ekim 2020 - 16:26


Olay, dün gece vakitlerinde Kuyumcular Çarşısında meydana geldi.


Edinilen bilgilere göre akşam işyerini kapatan Mahmut Fidan isimli kuyumcu, aracı ile eve geldi. İşyeri anahtarının da içerisinde bulunduğu çantayı aracında bırakan Fidan, eve geçti. Sabah işyerine gitmek için aracına binen Fidan, çantasında kuyumcu dükkanının anahtarını bulamadı. Bunun üzerine işyerine geçen Fidan, çilingir çağırdı. Çilingir yardımıyla içeri giren Fidan, işyerinin dağınık olduğunu görünce durumu hemen polise haber verdi.


Olay yerine gelen polis, yaptığı incelemede camekanın kırıldığını, işyerinden 150 bin TL değerinde altın ve paranın çalındığını tespit etti.


Olayla ilgili İLKHA'ya konuşan Fidan, "Ne zaman arabamın içerisinden çantamı aldıklarını bilmiyorum. Polisler bunu araştırıyorlar. Yalnız buradaki kameralara baktığımızda sabah saat 04.00 gibi dükkanı açıyorlar. Kasadaki yüzük, elmas gerdanlık ve bir miktar para toplamda 150 bin değerinde ziynet eşyası ve para götürmüşler." şeklinde konuştu. (İLKHA)


Bu haber 4885 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması