Şanlıurfa’da silahlı kavga: Bir ölü 3 yaralı

Şanlıurfa'da icra takibi için avukatlık bürosuna giden iki aile arasında çıkan kavgada, bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişide yaralandı.

Şanlıurfa’da silahlı kavga: Bir ölü 3 yaralı
04 Ekim 2017 - 21:53

Şanlıurfa'da icra takibi için avukatlık bürosuna giden iki aile arasında kavga çıktı. Silah, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Kavga, Uçaksavar Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, icra takibi yüzünden aralarında husumet bulunan Yılmaz ve Köseoğlu aileleri bankanın koyduğu icra takibini kaldırmak için avukat bürosuna gitti.

Anlaşamayan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesinden dolayı iki grup sokakta kavga etmeye başladı. Kavganın başladığını gören diğer aile fertleri kavgaya dâhil olunca kavga büyüdü.

Taşların sopaların ve kullanıldığı kavgaya silah sesleri de eklenince çevredekiler polis ve ambulans ekiplerine haber verdi.

Çıkan kavgada R. K, S. K, Ö.K, A. S ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan A.S, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hayatını kaybeden A.S’nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, ağır yaralanan 3 kişinin durumu ise iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

(Hüseyin Sayhar-İLKHA)


Bu haber 11062 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü