Şanlıurfa'da yasağa uymayan 382 kişi hakkında işlem yapıldı

Coronavirus salgınını önlemeye yönelik tedbirler kapsamında Şanlıurfa’da rutin olarak sürdürülen denetimler, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonu da devam etti.

Şanlıurfa'da yasağa uymayan 382 kişi hakkında işlem yapıldı
21 Aralık 2020 - 10:34

Cumartesi günü bin 524 personelden oluşan 532 ekip, işyeri, alan ve izolasyon denetimleri gerçekleştirdi.  Bir iş yeri sahibi hakkında kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle idari işlem yapılırken maske ve sosyal mesafe kuralını ihlal eden 26, izolasyon tedbirlerini ihlal eden bir  ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri belirlenen 171 kişi hakkında da idari para cezası uygulandı.


Pazar günü de 1545 personelden oluşan 518 ekiple sürdürülen denetimlerde, bir iş yeri sahibi, izolasyon tedbirlerini ihlal ettiği tespit edilen bir kişi, maske ve sosyal mesafe kuralını ihlal eden 35 ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 211 kişi hakkında işlem yapıldı.


Coronavirus pozitif tespiti olan vatandaşlara telefonla destek hizmetleri sunan çağrı merkezi de hafta sonu 2409 çağrı yaparak, 293 hastaya mobil sağlık hizmeti ulaştırdı.


Coronavirus salgınını kontrol altında tutmak, salgın riskini en aza indirmek için hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarını ihlal ettikleri belirlenen 382 kişiye toplam 1 milyon 15 bin 570 TL idari para cezası uygulandı. (İLKHA)


Bu haber 4822 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü