Şanlıurfalı tarım işçileri kaza yaptı: 7 ölü, 11 yaralı

Konya’da tarım işçilerini taşıyan minibüs ile TIR’ın çarpışması sonucu yaşanan kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

Şanlıurfalı tarım işçileri kaza yaptı: 7 ölü, 11 yaralı
26 Haziran 2020 - 16:51

Konya’da tarım işçilerini taşıyan minibüs ile TIR’ın çarpışması sonucu yaşanan kazada 7  kişihayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Şanlıurfalı tarım işçilerini taşıyan ve sürücüsü öğrenilemeyen 14 M 0891 plakalı minibüs ile 42 P 0171 dorse plakalı TIR, Konya-Ankara karayolu Dörtyol kavşağında çarpıştı.


Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. İlk belirlemeye göre, kazada 6 kişi hayatını kaybetti.


Yaralanan 12 kişi ise kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındılar.


 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Konya Yunak’ta, 7 kişinin hayatını kaybettiği, 11 kişinin yaralandığı trafik kazası hepimizi derinden üzdü. Tek tesellimiz; kara ve helikopter ambulanslarımızla yaralılarımızı hastaneye kavuşturup, tedavilerine başlamış olmak. Kayıplarımıza rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum.” dedi.


Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise yaptığı açıklamada, “Konya'nın Yunak ilçesinde, tarım işçisi hemşehrilerimizi taşıyan minibüsün karıştığı elim trafik kazasında vefat eden kardeşlerime Allah’tan (cc) rahmet, yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyorum. Rabbim mekanlarını cennet eylesin.” ifadelerini kullandı.


www.siverekgenclik.com

Bu haber 4697 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...